بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در مزایده دوم یا پس از آن چه کاری انجام دهم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام من خانه ای در حدود ۱۰ سال پیش خریدم و تمام مبلغ آنرا دادم. فروشنده با دروغ های مختلف دادن سند را به تعویق نیانداخته پس از مدتی متوجه شدم که سند ما و دیگران در رهن بانک گذاشته و وام زیادی گرفته. پس از شکایت دادگاه معامله را فسخ و او را محکوم به دادن ۴۵۰ م پول به ما نمود. که الان به مرحله مزایده دوم رسیده. با توجه به اینکه قیمت آن خانه به یک میلیارد و نیم بیشتر رسیده و پول بدهی به نرخ روز حدود ۶۵۰ م شده. من چه کار میتوانم انجام دهم که حقم ضایع تر نشود. در مزایده دوم یا پس از آن چه کاری انجام دهم بهتر است.ممنونم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به فسخ معامله، شما صرفا حق مطالبه اصل ثمن و خسارت تاخیر تادیه را دارید و در مزایده دوم نیز اگر مال به هر قیمتی به فروش برسد، می‌توانید از این روند قانونی به نفع خود استفاده کنید.

این مسیرِ کلیِ وصولِ محکوم‌به در مزایده است، اما وضعیتِ وصولِ طلب به شیوه و رقمِ توافق در مزایدهٔ دوم بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

محدودیت مطالبه به اصل پول و تاخیر تادیه

با توجه به اینکه معامله فسخ شده است، شما تنها امکان دریافت اصل مبلغ پرداختی به همراه خسارت تاخیر تادیه را دارید و حق مطالبه ارزش روز ملک برای شما وجود ندارد. طبق قانون اجرای احکام مدنی، چنانچه در نوبت اول مزایده خریداری پیدا نشود، در مرتبه دوم مال به هر قیمتی که خریدار باشد فروخته می‌شود. شما می‌توانید از این شرایط و مقررات حاکم بر مزایده دوم برای استیفای طلب و منافع خود اقدام کنید.

منابع: قانون اجرای احکام مدنی

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
آرش جیحون
آرش جیحون تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳۴۲ مشاوره موفق

سلام
بنا به تصریح قانون اجرای احکام مدنی، اگر در مرتبه اول مزایده خریداری حتی به قیمت کارشناسی پایه یافت نشود، در مرتبه دوم مال به هر قیمتی که برای آن خریدار پیدا شود به فروش خواهد رسید. از این حکم قانونی می‌توانید به نفع خود استفاده کنید.

ابراهیم صفری
ابراهیم صفری تأیید‌شده
۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۴ مشاوره موفق

با سلام
شما صرفا میتوانید اصل وجه ( ثمن معامله ) به انضمام تاخیر تادیه آن را مطالبه نمایید . چون اقدام به فسخ نموده اید و میتوانستید ایشان را ملزم به تنظیم سند نمایید نه فسخ معامله .

۱۶۸ وکیل متخصص قراردادهای خرید و فروش آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید