بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در تجدید نظر یا اعتراض اعسار باید دوباره شاهد معرفی نمایم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

در تجدید نظر یا اعتراض اعسار باید دوباره شاهد معرفی کنم لطف کنید بابت این توضیح بدین

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

به‌طور کلی معرفی و حضور مجدد شهود در مرحله تجدیدنظر الزامی نیست، اما اگر دادگاه تجدیدنظر لازم بداند ممکن است مجدداً شهود را احضار کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

لزوم معرفی مجدد شهود در تجدیدنظر اعسار

اگر شهود یک‌بار در دادگاه بدوی حاضر شده باشند، اصولا الزام و نیازی به حضور مجدد آن‌ها در مرحله تجدیدنظر نیست. با این حال، موضوع به صلاحدید و تشخیص قاضی دادگاه تجدیدنظر بستگی دارد. در صورتی که در مرحله بدوی از شهود تحقیق نشده باشد یا دادگاه تجدیدنظر استماع دوباره اظهارات آن‌ها را لازم بداند، ممکن است مجدداً از شهود تحقیق شود. همچنین دادگاه ممکن است بدون نیاز به شهود، بر اساس سایر مدارک تصمیم بگیرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مهدی مقدس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
اگر ادعای اعسار شما رد شده باشد و از آن درخواست تجدید نظر خواهی کرده باشید ممکن است دادگاه تجدیدنظر تشخیص دهد که مجددا نیاز به استماع شهادت شهود شما هست و ممکن است اساسا از شهود شما در مرحله بدوی تحقیق نشده باشد که در هر صورت در این مورد به تشخیص دادگاه تجدید نظر ممکن است از شهود شما مجددا تحقیق شود یا ممکن است دادگاه تجدید نظر ضرورتی به استماع شهادت شهود شما نبیند و با دلایل و مدارک دیگر اعسار شما را بپذیرد یا نپذیرد.

فردین حسین نژاد
فردین حسین نژاد
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱٬۲۶۲ مشاوره موفق

با سلام
خیر شاهد اگر در دادگاه بدوی آمده باشند دیگر نیاز نیست در تجدید نظر باشند

امیرمحمد پوررستمی
امیرمحمد پوررستمی
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۳٫۵

سللم خیر نیاز نیست دوباره احضارشن ب دادگاه همون ی بار کافیست

احمد شهریاری ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

خیر الزامی مبنی بر حضور نیست

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
حسین شکری
حسین شکری
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

وقت بخیر ، در صورت صلاحدید قاضی بله

۲۹۱ وکیل متخصص دیگر قراردادها آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید