بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

تو محضر حاضر نمیشه و الباقی مبلغ معامله رو پرداخت نمیکنه؛ چکار کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

سلام
بنده یک موتورسیکلت به شخصی فروختم (قولنامه نوشتیم) و خریدار ۷۰درصد مبلغ رو پرداخت کرد و موتور رو تحویلش دادم. قرار شد الباقی مبلغ رو تو محضر پرداخت کنه که تو محضر حاضر نمیشه و الباقی مبلغ معامله رو پرداخت نمیکنه. در قولنامه هم ذکر کردیم که در صورت عدم حضور برای انتقال یا عدم پرداخت مابقی ثمن توسط خریدار فروشنده حق فسخ معامله و پس گرفتن وسیله نقلیه را دارد. الان من چی کار باید بکنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به شرط قیدشده در قولنامه، می‌توانید قرارداد را فسخ کرده و موتور را پس بگیرید یا الزام خریدار به پرداخت مابقی پول و تنظیم سند را بخواهید. برای این کار ابتدا باید اظهارنامه رسمی ارسال کنید و در صورت لزوم دادخواست حقوقی بدهید.

این راهکار کلی است و نحوه دقیق اقدام شما به این بستگی دارد که آیا گواهی عدم حضور گرفته‌اید و قصدتان فسخ است یا دریافت پول.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان فسخ معامله یا مطالبه باقی‌مانده مبلغ

با توجه به شرطی که در قولنامه نوشته‌اید، شما دو راهکار پیش رو دارید. می‌توانید به دلیل عدم پرداخت ثمن و حاضر نشدن در دفترخانه، معامله را فسخ کرده و دادخواست تأیید فسخ و استرداد موتورسیکلت را ثبت کنید. همچنین این امکان را دارید که تنها باقی‌مانده پول را مطالبه نمایید. در هر صورت، گام نخست ارسال اظهارنامه رسمی به خریدار برای انجام تعهدات یا اعلام فسخ است و اخذ گواهی عدم حضور از محضر نیز در این مسیر اهمیت دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
کامبیز حسن زاده دلجوان

کارشناس حقوقی

مشخص نکردید که آیا گواهی عدم حضور از دفتر اسناد رسمی دریافت کردید یا نه. طبق اظهارتان می توانید دادخواست تایید فسخ یا پرداخت الباقی ثمن معامله تقدیم نمایید.

ام البنین تنکابنی رضایی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۵۱۱ مشاوره موفق

با سلام. در صورتی که به تازگی تاریخ پرداخت الباقی ثمن‌ رسیده است و با حصول سایر شرایط قانونی میتوانید فسخ قرارداد را اعلام نمایید و...
در صورتی که صرفا قصد مطالبه الباقی ثمن‌ معامله را دارید، طی اظهارنامه قانونی تاریخی را برای تنظیم سند رسمی و پرداخت الباقی ثمن‌ معامله مشخص نمایید و در صورتی که در دفترخانه حاضر نشدند، دادخواست دهید.
موید باشید.

ابراهیم صفری ۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
با ارسال اظهارنامه ای خریدار را ملزم به تنظیم سند یا در غیر این تقاضای فسخ معامله به دلیل عدم ایفای تعهدات از سوی خریدار نمایید .

سیده ملیحه سادات حسینی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱ مشاوره موفق

به مهر
می توانید مطابق شروط قراردادی خود اقدام نمایید و درخواست فسخ معامله و استرداد وسیله نقلیه را دهید.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
محمد مهدی رضیان
محمد مهدی رضیان
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱۴۱ مشاوره موفق

ابتدا برای ایشان اظهارنامه و سپس دادخواست دهید ..

۲۷ وکیل متخصص قراردادهای خرید و فروش آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال