آیا خریدار می تواند خسارت آن ساختمان را نیز مطالبه کند یا بایستی حتما در مبایعه نامه عنوان سایر خسارات هم لحاظ می شد؟
در صورتیکه ملک خریداری شده مستحق للغیر در آید و خریدار جهل به این مساله داشته باشد و در مبایعه نامه در شرط مستحق للغیر بودن ملک فروشنده را فقط الزام به پرداخت نرخ روز ملک کرده باشد. در اینصورت اگر ساختمانی در آن ملک ساخته شده باشد و ملک مستحق للغیر در بیاید آیا خریدار می تواند خسارت آن ساختمان را نیز مطالبه کند یا بایستی حتما در مبایعه نامه عنوان سایر خسارات هم لحاظ می شد؟
با توجه به ناآگاهی خریدار از مستحقللغیر بودن ملک، امکان مطالبه غرامت و خسارات ناشی از آن، از جمله خسارت ساختمان احداثی، وجود دارد.
این یک قاعده کلی است، اما نحوه جبران خسارت و نوع غرامت قابل مطالبه، به جزییات مبایعهنامه و مفاد شرط قراردادی شما بستگی دارد.