آیا با توجه به نوع طلاق این رجوع صحیح است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۳ #92900708

طلاق بائن خلع نوبت اول بوده و زوجه حق رجوع را از خود سلب و ساقط نموده، پس از شش سال زوج فوت نموده و زوجه بدون هیچ مدرک و ثبت رجوع و عقد مجددی و صرفا جهت وارث شدن و طمع به ارث با ارائه مدرک جعلی و شاهد دروغین مدعی شده که من رجوع کرده ام و قاضی صرفا با استناد به آن مدارک و سوگند زوجه رای به اثبات رجوع داده
و آیا با این نوع قضاوت قاضی، زوجه بدون هیچ گونه مدرک عقد مجدد و ثبت رجوعی وارث محسوب میشود؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر این امرممکن نیست اعتراض کنید

رای مذکور با توجه به توضیحاتی که داده اید دارای ایراد شرعی و قانونی بوده و باید به آن اعتراض نمایید . توصیه میشود برای تنظیم لایحه اعتراض حتما از یک وکیل استفاده کنید .

با سلام. رجوع زوجه شرایطی دارد از جمله این‌که زوجه فقط در ایام عده می‌تواند به فدیه رجوع نماید و دیگر این‌که باید زوج در ایام عده از رجوع زوجه به بذل آگاهی یابد تا بتواند متقابلا حق خود را اعمال نماید. اگر احراز نشده که شما نیز حق خود را اعمال کرده اید، به صرف مدرک جعلی و شهود به نظر این رای صحیح نیست.