لطفا بهم بگید، زمان دقیق فرار از دین کی محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۶۲ #56834311

سلام/لطفا راهنمایی بکنم، یک سوال خیلی واجبه برام پیش آمده؛

چند روز پیش سوالی پرسیدم...
که بنده با شخصی دو پرونده داشتم یکی حقوقی و دیگری کیفری

■نکته مهم

۱. در پرونده حقوقی فقط رای بدوی آمده به نفع ام، طرف مقابلم اعتراض زده و پرونده تقریبا دو هفته است برای رسیدگی رفته دادگاه تجدید نظر

اما

۲. در پرونده کیفری رای قطعی اش آمده که باید ۱۲ م به ""صندوق دولت"" پرداخت کنه و دو سال جبس تعلیق داره... که رفته اعسار زده...

که تو متن ارسالی زده بودم، که چند روز متوجه شدم بعد از رای قطعی پرونده کیفری بابت فرار از پرداخت... یکی از اموالش را بنام مادرش کرده

خیلی ترسیدم تا قبل از آمدن حکم قطعی رای در پرونده حقوقی از دادگاه تجدید نظر
""با توجه به طولانی بودن زمان رسیدگی""...

که از شما بزرگواران جواب گرفتم 🙏
●●●
۱. منتها بعضی از شما اساتید در جواب فرمودید: از ""زمان تقدیم دادخواست"" و بعضی دیگه از شما اساتید گفتید ""بعد از آمدن رای قطعی"" میشه فرار از دین!!؟!!

***
۲. آیا بعد از اینکه درخواست تامین خواسته بدم و طرف مقابل ام از هر طریقی، """قبل اجراء"" ... متوجه بشه، حساب بانکی و اموال ش را منتقل کنه، تکلیف چیه؟ جرمی مرتکب شده؟ و قدم بعدی من در جواب عمل ایشون چی باید باشه؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه حکم نهایی صادر گشته و سپس اموال انتقال یابد فرار از دین خواهد بود

انتقال اموال بعدداز قطعی شدن حکم فرار از دین محسوب میشود

باسلام و درود چنانچه بعد از صدور حکم قطعی، انتقال اموال صورت گرفته باشد، فرار از دین محسوب خواهد شد.

با سلام
آن دسته از کارشناسانی که گفته اند بعد از تقدیم دادخواست، صددرصد اشتباه کرده اند. فرار از دین زمانی محقق می شود که شخصی مطابق حکم قطعی دادگاه محکوم به پرداخت شود. مادامی که هنوز رسیدگی نشده و معلوم نیست حق بدست کیست، انتقال اموال فرار از دین محسوب نمی شود.
تنها راه شما هم شکایت از بابت معامله به قصد از فرار از دین می باشد.

باسلام
بعد از قطعیت رای انتقال اموال فرار از دین محسوب می شود

سلام بخ نظر فرار از دین محسوب خواهد شد

فرار از دین زمانی مصداق دارد که انتقال پس از قطعیت حکم باشد