اجرای احکام به موجب همان رای دستور تخلیه ملک و تحویل به اینجانب را می دهد یا باید مجدد شکایت خلع ید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۰ #46987344

با سلام.بنده به علت معامله فضولی علیه شخصی اقامه دعوی با موضوع اعلام بطلان معامله نمودم که رای به نفع بنده صادر شده و معامله باطل گردید.حالا اجرای احکام به موجب همان رای دستور تخلیه ملک و تحویل به اینجانب را می دهد یا باید مجدد شکایت خلع ید بکنم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
طبق ماده ۳۹ اجرای احکام مدنی
اعاده به وضع سابق میشه و باید
ملک به شما عودت بشه

باید طرح دعوی مستقلی به عمل آورید .