با این مدارک میتونم ضمانتی بودن سفته را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۰ #36229832

سلام وقت بخیر . من دوسال پیش حسابدار یک شرکت خصوصی بودم و ما را مجبور به دادن سفته در وجه عند المطالبه بدون تاریخ با امضا و اثر انگشت کردن و بعد از مدتی از آنجا بیرون اومدم و تهدید کردن اگه بریم وزارت کار سفتمون واخواست میکنن ولی ما رفتیم وزارت کار و داخل شرح درخواستم هم مکتوب نوشتم علاوه بر حقوق و مطالباتم سفته دارم با عنوان ضامنت و من تهدید به واخواست و دادنش به شرخر میکنن و خواستم تا سفته هامم بگیرن ولی وزارت کار حقوق و مطالباتمون حکم داد و با نظر دادگاه از حساب شرکت بلوکه شد و به حساب من واریز شد و بعد گفتن برای سفتت درخواست استرداد سفته انجام بده و من هم در سامانه دفاتر قضایی به اسم افراد هیت مدیره که سه نفر بودن اظهارنامه استرداد سفته دادم و بعد در دادگاه به عنوان خیانت در امانت و تهدید شکایت کردم ولی دادگاه گفت چون ادله کافی نبود و خیانت در امانتی صورت نگرفت حکم منع تعقیب داد حالا بعد دوسال سفتم واخواست کردن تهت عنوان بدهی ولی من تمام دریافتی هام برای حقوقم بود که به حسابم واریز شد و داخل بیمم هم به عنوان حسابدار اسمم رد شد و توجه بفرمایید که واخواستی که وکیل انجام داد در شورای حل اختلاف با وکالتنامه ایی هست که داخل متن آن کد ملی شرکت حقوقی با کد ملی واقعی اون شرکت مغایرت دارد و اشتباه نوشت شد و مدیر عامل نام برده شده اون شرکت یکی ازون اعضایی هست که من ازشون شکایت خیانت در امانت کردم و آخرین تغیرات شرکت در روزنامه رسمی تمام اعضای هیت مدیره و مدیر عامل دقیقا همون افرادی هستن که من ازشون شکایت خیانت در امانت و تهدید کردم و داخل اظهارنامه استرداد سفتم ازشون نام بردم.
سوال من با توجه به توضیحات بالا این که آیا من میتونن محکوم به پرداخت کنن و یا من با این مدارک میتونم بی گناهی و حسن انجام کار بودن سفتم ثابت کنم؟ و اینک آیا وکالتنامشون ایراد دار با وجود مغایرت در کد ملی شخص حقوقی با کد ملی واقعی؟
ممنونم از پاسخگوییتون.

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مدارکی دال بر امانی بودن سفته ها ندارید می توانید با استناد به شهادت شهود آن را به اثبات برسانید

به استناد رای که در اداره کار به نفع شما صادر شده و درخواست استرداد سفته حقوقی میتوانید ثابت کنید که سفته امانی بوده چون رابطه کارگز کارفرمایی حاکم بوده . حتما دو شاهد هم برای اثبات ادعای خود در جلسه همراه داشته باشید

با سلام
برای این امر صرفا بایستی قراردادی دربین شما و کارفرما موجود باشد که امانی یا ضمانی بودن سفته ها را اثبات کند
یا اینکه شهودی بر ادعای خود داشته باشید که در دادگاه به نفع شما شهادت بر امانی بودن ان سفته ها دهند

سلام
اولا وقتی طرف حساب شما شرکت هست درخواست استرداد میتونی به اسم شرکت تنظیم کنی
دوم بایستی دید در دادرسی که شما درخواست استرداد سفته کرده ای به چه دلیل منع تعقیب خورده و( چرا بابت خیانت در امانت دادخواست داده ای مگه شرکت مذکور از سفته شما عمال حقوقی انجام داده )
طی یک اظهاریه به شرکت(کارفرما)درخواست استرداد اقدام کنید