آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
مثلا زباله یا نخاله در ورودی ملک دیگری، امکان ورود راحت و سهل و بدون مزاحمت مالک یا متصرف را از او سلب می کند.
بنیاد وکلا به شما کمک میکند تا با جستجو و انتخاب متخصصین حقوقی، کار حقوقی خود را با هزینه مشخص و در کوتاهترین زمان ممکن انجام دهید.
حتما در دعوای مزاحمت باید سه مورد وجود داشته باشد:
خواهان هم کسی است که نسبت به تصرفات او مزاحمت شده است.
مزاحم ملک هم خوانده است و دعوا هم در محل وقوع ملک مطرح می شود.
در این نوع دعاوی بلافاصله پس از صدور و قبل از قطعیت رای اجرا می شود و تجدید نظر خواهی محکوم علیه، تاثیری در اجرای رای ندارد، از طرف دیگر بازگرداندن تصرف خود را خواهان از دادگاه نمی خواهد.
در دعوای رفع مزاحمت دادگاه صرفا تصرف خواهان محترم را احراز می کند و نیازی ندارد مالکیت را احراز کند!
در این دعوا برخلاف دعوای تصرف عدوانی، خواهان بازگرداندن تصرفش را از دادگاه نمی خواهد؛ بلکه نسبت به مزاحمت شخص مقابل معترض است، حتی اگر شرایط ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ فراهم باشد، می توان شکایت کیفری را نیز مطرح نمود.
در دعوای ممانعت از حق که با دعوای مزاحمت نیز متفاوت است، فردی مانع استفاده از حق شده است، در حالیکه در دعوای مزاحمت، شخص در استفاده متصرف مزاحمت ایجاد کرده است و امکان انتفاع کامل متصرف را از او سلب کرده است، بدون اینکه مانع استفاده متصرف شود.
با تشکر از مشارکت شما در بهبود محتوا سایت، بازخورد شما با موفقیت ثبت شد.
دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.