بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

پرداخت دین از طریق دستگاه پوز دیگری و اختلاف حساب

پرسیده شده ۳ سال پیش ۱۱ پاسخ ثبت شده

با سلام، با شخصی اختلاف مالی پیدا کردیم که منجر به طرح دعوی شد و قاضی هم قرار کارشناس حسابرسی صادر کرد. حالا بنده تمام پول‌هایی که به طرف دادم داخل دستگاه پوز دوستش کشیدم که این مهم را خود طرف هم پذیرفت و در صورتجلسه قید شد، ولی میگوید شما ۳۰ میلیون کشیدی اما من در واقع ۵۰ میلیون داخل پوز دوستش کشیدم. کار به کارشناس کشید، من هم رسید ۵۰ میلیون رو دادم به کارشناس و اون رسیدی ارائه نداده است و با توجه به اینکه دیگر جلب ثالث مهلتش تمام شده است، امکان اینکه دوستش رو جلب ثالث کنم نیست، آیا میتوانم با توجه به تایید کارشناس که من ۵۰ میلیون کشیدم و اقرار خود طرف که مبالغ دستگاه پوز دوستش را پذیرفته استناد کنم یا خیر؟ لطفا مرا راهنمایی نمایید.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

شما می‌توانید به رسید پرداختی، نظر کارشناس رسمی و اقرار طرف مقابل استناد کنید و این موارد برای اثبات پرداخت ۵۰ میلیون تومان موثر است. همچنین در صورت نیاز امکان معرفی صاحب دستگاه پوز به عنوان شاهد و سوگند نیز وجود دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان اثبات پرداخت با اقرار و نظر کارشناس

استناد به رسید پرداخت ۵۰ میلیون تومانی همراه با تایید کارشناس و اقرار طرف مقابل در صورت‌جلسه برای دادگاه معتبر و قابل استناد است. اگر کارشناس کل مبلغ را تایید نکند، امکان اعتراض به نظریه کارشناسی وجود دارد. همچنین حتی در صورت گذشتن مهلت جلب ثالث، می‌توانید صاحب دستگاه پوز را به عنوان گواه معرفی کنید. در صورت لزوم و در مرحله تجدیدنظر نیز امکان طرح جلب ثالث طبق ضوابط وجود خواهد داشت.

منابع: قانون آیین دادرسی مدنی، ماده ۲۷۷

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۳ سال پیش
سکینه چهره خند

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۴۲ مشاوره موفق

سلام و عرض ادب

استناد به اقرار ایشان منضم به نظریه کارشناسی، مفید به اثبات ادعای شماست لکن امکان معرفی فردی که صاحب دستگاه پوز است به دادگاه به عنوان شاهد یا گواه، همچنان وجود دارد و درصورت شهادت ایشان، شما میتوانید درصورتی که دادگاه ادله را برای اثبات حق جنابعالی کافی ندانست، وفق ماده ۲۷۷ ق.آ.د.م، از سوگند تکمیلی منضم به شهادت جهت اثبا ادعای خود استفاده کنید.

ماده ۲۷۷ قانون آیین دادرسی مدنی:

در کلیه دعاوی مالی که به هر علت و سببی به ذمه تعلق می‌گیرد؛ از قبیل قرض، ثمن معامله، مال الاجاره، دیه جنایات، مهریه، نفقه، ضمان به تلف یا اتلاف، همچنین دعاوی که مقصود از آن مال است از قبیل بیع، صلح، اجاره، هبه، وصیت به نفع مدعی، جنایت خطائی و شبه عمد موجب دیه، چنانچه برای خواهان امکان اقامه بینه شرعی نباشد، می‌تواند با معرفی یک گواه مرد یا دو گواه زن به ضمیمه یک سوگند ادعای خود را اثبات کند.

تبصره - در موارد مذکور در این ماده ابتدا گواه واجد شرایط، شهادت می‌دهد سپس سوگند توسط خواهان اداء می‌شود.

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۳۵ مشاوره موفق

سلام

حسب توضیحات به عمل آمده به نظر امکان اثبات مراتب وجود دارد

حسین مظاهری تهرانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
با عنایت به تاییدیه کارشناس نسبت به پرداخت ۵۰ میلیون تومان و اقرار طرف مقابل، اثبات مدعا امکان پذیر خواهد بود.

محمد پارسا ۳ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۶ مشاوره موفق

باسلام، شما منتظر نظریه کارشناسی باشید اگر ۵۰ میلیون تومان را تایید کرد که هیچ اگر نه که می توانید نسبت به آت اعتراض کنید.
در مرحله تجدیدنظر امکان جلب ثالث به همراه دادخواست بدوی وجود دارد.

نمایش ۷ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
فاطمه امیری ۳ سال پیش

وکیل پایه دو مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳۰۳ مشاوره موفق

با سلام بله میتوانید به ارائه رسید ،تایید کارشناس و اقرار ایشان استناد نمایید .در هر صورت اثبات ادعا به عهده مدعی است .

فرشته نوری ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۲۳ مشاوره موفق

با سلام،بله با تایید کارشناس نسبت به رسید ۵۰ میلیونی و اقرار طرف اثبات ادعا صورت میگیرد.

امیر محمد کریمی ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۵۹ مشاوره موفق

بله میتوانید به این موضوع استناد نمایید و مبلغ را از ایشان مطالبه نمایید.

قاسم دهقانی ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۱۲ مشاوره موفق

نظریه کارشناس مورد وثوق موثر در صدور رای دادگاهست و البته به نظریه کارشناس فوق می‌توان اعتراض نمود

فرشید شاه مردانی فیروزجائی ۱ سال پیش

دکترای حقوق

۴٫۹ · ۴۶ مشاوره موفق

اثبات ادعای شما با توجه به توضیحات ارائه شده امکان پذیر خواهد بود.

سعید قیطانی ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
با توجه به مستندات مذکور ادعا ثابت خواهد شد

پانیذ قمشی بزرگ ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۴ مشاوره موفق

با سلام
با توجه به اقرار خود این شخص و تایید نظر کارشناسی امکان اثبات ادعا وجود دارد.

۲۸۸ وکیل متخصص وصول مطالبات آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال