بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

بعد از صدور قرار رسیدگی توام، دوپرونده کاملا باهم ادغام میشوند؟

پرسیده شده ۵ سال پیش ۱۰ پاسخ ثبت شده

باسلام
چنانچه در حین رسیدگی به دادخواستی علیه خوانده های متعدد، ازسوی یکی از خوانده ها دادخواست مستقلی که کاملا مرتبط با طرح دادخواست اولیه وهمراه با درخواست رسیدگی توامان باشد که قراررسیدگی توام نیز صادر شود. وبعد ازارسال ابلاغیه ها به خوانده ها وتشکیل جلسه اول واستماع اظهارات اطراف دعوی، قراری مبنی بر تعیین زمان برای جلسه دیگر صادرشود.. آیا مهم است که در ابلاغیه های ارسالی کدام شماره پرونده قید شده باشد؟؟ در سامانه ثنا ابلاغیه ها فقط در بخش روند رسیدگی یکی از پرونده ها ثبت گردیده .. (در پرونده اولی)
آیا این مساله اهمیتی هم دارد؟ (اطراف دعوی یکی هستند. فقط در پرونده دومی خواهان یکی از خوانده هاست). باتشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

پس از صدور قرار رسیدگی توامان، پرونده‌ها در کنار هم رسیدگی می‌شوند و ثبت ابلاغیه‌ها ذیل یکی از شماره پرونده‌ها امری طبیعی است و جای نگرانی ندارد؛ هرچند میان وکلا در خصوص ادغام کامل شماره پرونده‌ها یا حفظ کلاسه مستقل اختلاف نظر وجود دارد.

این قاعده کلی ادغام و رسیدگی هم‌زمان است، اما رویه اداری شعبه رسیدگی‌کننده می‌تواند نحوه درج شماره‌ها در سامانه را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اثر قرار رسیدگی توامان بر شماره پرونده و ابلاغیه‌ها

با صدور قرار رسیدگی توامان، پرونده‌ها به منظور جلوگیری از صدور آرای متعارض در یک شعبه و در کنار هم رسیدگی می‌شوند. در بیشتر موارد، یکی از پرونده‌ها ضمیمه پرونده دیگر شده و ابلاغیه‌ها و مکاتبات بر روی شماره پرونده اصلی ارسال و ثبت می‌گردد. البته برخی وکلا معتقدند ممکن است هر دعوا کلاسه یا شماره بایگانی مستقل خود را حفظ کند. با این حال، ثبت ابلاغیه تنها در روند کار یکی از پرونده‌ها طبیعی است و نگرانی ندارد، هرچند برای اطمینان می‌توانید به شعبه مراجعه کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۵ سال پیش
راحله شفیعی عربی
راحله شفیعی عربی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۷۱۵ مشاوره موفق

درود
پس از صدور قرار رسیدگی توامان یکی از پرونده ها ضمیمه پرونده دیگر میگردد و در کنار هم رسیدگی خواهند شد بنابر این قید یک شماره پرونده طبیعی بوده و جای نگرانی وجود ندارد .

رامین رضایی
رامین رضایی تأیید‌شده
۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۶۸۱ مشاوره موفق

با سلام
معمولا دو شماره بایگانی به دو پرونده اختصاص می دهند لیکن ممکن است کلاسه ۱۶ رقمی یکی باشد ، بهتر است به شعبه مراجعه فرمایید.

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۵ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۳۲۳ مشاوره موفق

با صدور قرار رسیدگی توامان کلاسه یکی از پرونده ها مطرح بوده و در مکاتبات اعمال میکردد .

حسین دانا اناری ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰

با سلام
در رسیدگی توامان دعاوی با هم خلط و ادغام نمی شوند بلکه برای احتراز از صدور آرای متهافت و یا مغایر یک دادگاه به همه دعاوی رسیدگی می کند لذا هر دعوایی بطور مستقل کلاسه خود را خواهد داشت.
موفق باشید

نمایش ۶ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
احمدرضا کی پور ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۳۴۲ مشاوره موفق

اگر قرار رسیدگی توامان صادر شده، جای نگرانی نیست. ابلاغیه ها مربوط به همان پرونده است

فهیمه صیاد
فهیمه صیاد
۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۸ مشاوره موفق

درود
با قرار رسیدگی توامان به هر دو دعوی با یک شماره پرونده رسیدگی می شود.

فریدالدین اسماعیلی ایوانکی
فریدالدین اسماعیلی ایوانکی
۵ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۴۵۶ مشاوره موفق

علی القاعده پس از ادغام شماره پرونده یکی خواهد بود.

مجتبی عاشوری
مجتبی عاشوری
۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۴۹۰ مشاوره موفق

با درود پس از ادغام یک شماره پرونده خواهد داشت

ابوالفضل جهان بخش ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۷۹۱ مشاوره موفق

بادرودوسلام پس از اقدام یک شماره پرونده دارد.

مرصاد پوراعتضاد ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۳۰۸ مشاوره موفق

دو پرونده شامل یک شماره پرونده خواهند بود.

۲۴ وکیل متخصص دیگر قراردادها آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید