بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

باید به دادگاه بروم؛ چه دفاعی کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

در خیابان به دلیل بد حجابی دستگیر و به دادسرای مفاسد اجتماعی تهران بردند و قاضی مرا به زندان فرستاد با سند آزاد شدم پرونده را به دادگاه مفاسد فرستاده اند و باید به دادگاه بروم باید چه دفاعی کنم و مجازات من چیست آیا باید وکیل بگیرم

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

حضور در جلسه دادگاه الزامی است زیرا عدم حضور موجب ضبط وثیقه به نفع دولت می‌شود، و طبق قانون مجازات این عنوان حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا جزای نقدی دارد.

این مجازات کلی قانون است، اما نحوه تنظیم دفاعیات در دادگاه با توجه به جزئیات پرونده و اظهارات شما تعیین می‌شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

الزام به حضور در دادگاه و مجازات قانونی

شما حتماً باید در جلسه دادگاه حاضر شوید، چرا که در صورت عدم حضور، وثیقه‌ای که تودیع کرده‌اید به نفع دولت ضبط خواهد شد. بر اساس تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی، مجازات زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا جزای نقدی از ۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار ریال است. با توجه به تخصصی بودن نحوه ارائه دفاعیات در برابر قاضی، استفاده از مشاوره حقوقی برای دفاع در دادگاه ضروری است.

منابع: ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
ابراهیم صفری

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
بله بایستی در دادگاه حاضر شوید،در صورت عدم حضور در دادگاه وثیقه گذاشته شده به نفع دولت ضبط خواهد شد

۱- به موجب ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی " هرکس علنا در انظار عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می گردد و در صورتیکه مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد ولی عفت عمومی را جریحه دار می نماید ، فقط به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد".
تبصره "زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ۱۰ روز تا دوماه یا از ۵۰ هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد .

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۸۴۶ مشاوره موفق

- به موجب ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی " هرکس علنا در انظار عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می گردد و در صورتیکه مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد ولی عفت عمومی را جریحه دار می نماید ، فقط به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد".
تبصره "زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ۱۰ روز تا دوماه یا از ۵۰ هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد .

حسین حاجی زاده ۴ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۸۰۵ مشاوره موفق

با سلامی موضوع نیاز به مشاوره تلفنی دارد

مینا مشایخی کرهرودی ۴ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۴۸ مشاوره موفق

سلام باتوجه به تخصصی بودن موضوع از مشاوره تلفنی استفاده کنید

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
حسن آرین پور ۴ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

۲۷۷ وکیل متخصص دادسرا آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال