بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اگر زوج بخواهد زوجه را طلاق دهد مازاد بر ۱۱۰ سکه به چه صورت پرداخت می شود؟

پرسیده شده ۹ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

با سلام و خسته نباشید
مهریه همسر بنده ۷۷۱ سکه به صورت نصف عندالمطالبه و نصف عندالاستطاعه میباشد .ایشان ۱۱۰ عدد سکه از مهریه مافی القباله خود را به اجرا گذاشته اند بنده دادخواست اعسار دادم و معسر شناخته شدم و محکوم به پرداخت ۱۵ سکه پیش و هر سه ماه یک سکه شدم . که پیش قسط را تقدیم دادگاه نمودم و هم اکنون در حال دادن سکه هر سه ما یک عدد میباشم .اکنون قصد طلاق از ایشان را دارم پیش قاضی رفتم و از ایشان سوال پرسیدم که اگر : بنده دادخواست طلاق بدهم با توجه به اینکه ۱۱۰ سکه از ۷۷۱ سکه ایشان تقسیط شده مازاد بر ۱۱۰ سکه چه خواهد شد ؟ ایشان گفتند مازاد بر ۱۱۰ سکه از بین نمیرود و همزمان با تقسیط همان ۱۱۰ سکه ، مازاد بر ۱۱۰ تا سکه هم ، باید تقسیط شود و هم پیش قسط بدهی هم اقساط مهریه .
به نظر شما این حرف قاضی صحیح میباشد که بنده عملا هم برای ۱۱۰ سکه قسط بدهم و هم برای مازاد ۱۱۰ سکه .
مگر نه اینست که مازاد بر ۱۱۰ سکه بستگی به توانایی مالی زوج دارد ؟ و زوجه باید مال و اموالی از زوج معرفی نماید، و قابلیت اجرای احکام ندارد؟
خواهش میکنم به سوالم پاسخ دهید .
ممنون از همه شما بزرگواران

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

مازاد بر ۱۱۰ سکه از بین نمی‌رود و در صورت دادخواست طلاق، آن مقدار نیز قابل تقسیط است و باید پرداخت شود. سقف ۱۱۰ سکه صرفاً مانع از جلب و زندانی شدن زوج برای مازاد آن است، اما دین همچنان باقی است و تقسیط می‌شود.

این قاعده کلی دربارهٔ مهریه است، اما تعیین میزان پیش‌قسط و اقساط مجدد به توان مالی و دادخواست اعسار شما در پرونده طلاق بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه پرداخت مهریه مازاد بر ۱۱۰ سکه در طلاق

سخنان قاضی صحیح است و مازاد بر ۱۱۰ سکه با طلاق از بین نمی‌رود. این بخش از مهریه نیز به تشخیص دادگاه قابل تقسیط است و ممکن است برای آن پیش‌قسط و اقساط جداگانه تعیین شود. قانون ۱۱۰ سکه صرفاً مانع بازداشت و حبس زوج بابت مازاد می‌شود و به معنای معافیت از پرداخت نیست. بنابراین در صورت اقدام برای طلاق، باید تکلیف پرداخت یا تقسیط تمام مهریه مشخص گردد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

افسانه صباحی ۴ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام
بله طبق گفته قاضی محترم مازاد مهریه هم قابل تقسیط است وباید مقداری را پیش قسط و بقیه را اقساطی کنید

اکرم فرخ
اکرم فرخ
۹ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

عنایت داشته باشید که مازاد بر صد ده سکه هم باید پرداخت گردد و باز هم اقساط بندی می شود. مازداد بر صد ده سکه فقط وصف زندانی نشدن را دارد.

موید باشید

حسن آرین پور ۴ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

مازاد بر صد ده سکه هم باید پرداخت گردد و باز هم اقساط بندی می شود. مازداد بر صد ده سکه فقط وصف زندانی نشدن را دارد.

۲۶۳ وکیل متخصص طلاق آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال