بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

امکان مطالبه وجوه از شریک و جلوگیری از افترا و تهمت رمالی

پرسیده شده ۲ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام، سال۹۴ با شخصی یک قرارداد شراکت در تولیدی پوشاک منعقد کردم و مبلغ هفت میلیون تومن جهت شراکت نقدا دادم به صاحب تولیدی. صاحب تولیدی به اصرار من رو با خودش نزد یک رمال که آشناش بود برد که تنها نباشه. رمال بهمون گفت من در چله هستم و از این حرف‌ها و نمی‌تونم دعاو طلسم و غیره بنویسم و خطاب به من گفت اجنه گفتن تو هر دعا و غیره‌ای که میگم رو باید بنویسی وگرنه اجنه میان سراغت. من هم حدودا ۱۸ سال داشتم و باور کردم و خیلی ترسیدم و از ترس هرچی طلسم و دعا و غیره می‌گفت می‌نوشتم و میدادم به شریکم در تولیدی و شریکم در تولیدی هر هفته یا هرچند هفته یک‌بار خودش با یکی دو تا از دوستانش میومد دنبالم و به اصرار من رو نزد رمال می‌بردند جهت نوشتن دعاها و طلسم‌هایی که رمال می‌گفت. من هم از شدت ترس و رودربایسی شریکم ناچارا می‌رفتم و می‌نوشتم هرچی رمال می‌گفت. شریکم یکی دوتا سیم‌کارت هم ازم قرض گرفته بود و گاهی سود کار رو از کارت خودش وگاهی از کارت چندین فرد ناشناس و متفرقه به حسابم واریز می‌کرد. سپس از شریکم تقاضای سود کار رو کردم گفت ندارم. هرکاری می‌خوای بکن، من هم فشار نیاوردم بهش و الان متوجه شدم رفته از خطوط من در سال۹۴ و ۹۵ پیام‌های فحاشی و پیام‌هایی داده به خودش و چند نفر دیگر از دوستانش که از کارتشون به حسابم پول واریز کرده بود و طوری وانمود کرده که من رمالم. چند وقت قبل حضورا من رو در خیابون دید، گفت اگر بخوای پولت رو با خسارت ازم بگیری من هم دست‌خطی که دعاهارو نوشتی و این پیام‌ها و پول‌هایی که به حسابت واریز کردیم رو به عنوان مدرک می‌برم دادگاه و میگم رمالی. الان من قرارداد تولیدی رو دارم که پول دادم بهش، همچنین همون رمالی که به شریکم دعا داده بود، به مادر من هم دعا داده بود و زمین گرفته بود و در سال ۱۴۰۱ شکایت کلاهبرداری کرد مادرم از رمال و رمال کتبا در آگاهی اعتراف کرده به رمال بودن و اینکه به مادرم دعا داده و اعترافش رو دارم. الان راهی هست من از نظر کیفری وحقوقی از شریکم شکایت کنم تا قضیه فیصله پیدا کنه و شریکم نتونه من رو تهدید کنه با دست‌خطم و پیام‌ها و واریزی‌ها به حسابم؟ به خدا من بی تقصیرم و موضوع اینجوری بود که گفتم. ببخشید طولانی بود. واقعا معذرت می‌خوام.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

وکلا پیشنهاد کرده‌اند که در گام نخست برای مطالبه وجوه اظهارنامه رسمی ارسال کنید و مدارک و مستندات پرونده نیز باید دقیق بررسی شود.

این اقدامات مسیر کلی برای شروع است، اما امکان طرح شکایت کیفری یا حقوقی بستگی به نوع و قوت مدارک شما دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اقدام قانونی جهت مطالبه وجه و بررسی مدارک

برای شروع کار می‌توانید با ارسال اظهارنامه رسمی، وجوه خود را از شریک مطالبه کنید. با توجه به تهدیدها و پیچیدگی موضوع سیم‌کارت‌ها و دست‌خط، لازم است تمام مستندات شراکت و پرونده قبلی رمال با دقت بررسی شوند تا مسیر مناسب برای پیگیری حقوقی یا کیفری مشخص شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

علیرضا زرینه پور ۲ سال پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۸ مشاوره موفق

بادرود
بدوا با ارسال اظهار نامه مطالبه نمایید

سعید قیطانی ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
نیاز به بررسی مستندات می باشد

۴۵ وکیل متخصص وصول مطالبات آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال