بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اقدام به طرح اظهارنامه رسمی کرده اند؛ برتری حقوقی با کدام یکی از طرفین است و اقدام بعدی ما چه بایست باشد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام و وقت بخیر
یکی از بیمارستان های شهر خرم آباد در تاریخ ۲ شهریور ۹۸ (یکسال پیش) از شرکت پیش فاکتوری دریافت کرده (موجود در ضمیمه) است که مهلت تایید آن ۴ روز کاری بوده است و منوط به پرداخت ۵۰ درصد مبلغ تا آن تاریخ بوده است. این بیمارستان پس از بیش از یک ماه در تاریخ ۱۴ مهر ۹۸ تنها حدود ۳۰ درصد از مبلغ را واریز نموده که ما از آن بی اطلاع هم بودیم و پس از بیش از یک ماه بعد ۱۹ آبان ۹۸ مبلغی دیگر که نزدیک به ۲۰ درصد از مبلغ است را واریز کرده است. ما به مجموعه بارها به صورت های مختلف تذکر دادیم که این مورد قبول ما نیست ولی درصورتی که بتوانیم برای بیمارستان تهیه میکنیم و قیمت ها را اطلاع می‌دهیم (به دلیل مسائل مربوط به گمرکات ناشی از بیماری کرونا امکان خرید قطعه وجود ندارد) ولی بیمارستان می تواند پول واریزی را پس بگیرد. در هفته گذشته به مجموعه نامه ای زدیم که شماره حسابی برای منظور واریز کند که در همین حین آن‌ها اقدام به طرح اظهارنامه رسمی کرده اند.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به پایان مهلت پیش‌فاکتور و عدم پرداخت به‌موقع مبلغ، بیمارستان حقی ندارد و شما ملزم به تحویل کالا نیستید. باید در پاسخ به اظهارنامه این تخلفات را قید کنید و برای استرداد پول واریزی شماره حساب بخواهید.

این وضعیت بر اساس تاریخ‌های پیش‌فاکتور است، اما مفاد دقیق مدارک و متن ارسالی در اظهارنامه‌ها می‌تواند مسیر پرونده را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

پاسخ به اظهارنامه و استرداد وجه واریزی

با توجه به اینکه بیمارستان شروط پیش‌فاکتور را در مهلت تعیین‌شده رعایت نکرده و مبالغ را با تأخیر واریز نموده است، از نظر قانونی حقی برای الزام شما به تحویل کالا ندارد. این تأخیرها موجب ایجاد تعهد برای شما نمی‌شود. اقدام مناسب این است که در مهلت قانونی به اظهارنامه رسمی آن‌ها پاسخ دهید. در پاسخ خود تخلفات زمانی و عدم پایبندی آن‌ها به شروط پیش‌فاکتور را مطرح کرده و مجدداً برای استرداد وجوه واریزی درخواست شماره حساب کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
عبدالمجید عبدی دزفولی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۶۷ مشاوره موفق

باسلام
در پاسخ خدمتتون عارضم با التفات و شرایطی که شما اظهار نموده اید مدت زمان معینی برای تحویل کالا را متعهد شده اید مضافا اینکه شما یکی دیگر از شرایطتون واریز ۵۰ درصد از قیمت کالا یا کالاها بوده که که ظرف مدت زمانی مشخص می بایست واریز کنند که باز بیمارستان بوعده عمل نکرده و در نتیجه بازهم برای بار دوم مرتکب تخلف شده است.لذادر صورت اقامه دعواتوسط بیمارستان با توجه به موارد یادشده نمی تواند برعلیه شما ایجاد تعهد کندو شما را محکوم کند.در مورد اظهار نامه بیمارستان نیز پاسختان همین باشد.موفق باشید در پناه حق.

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۳۲۳ مشاوره موفق

اگر موضوع و توالی تاریخها به همان نحوی باشد که در سئوال مطرح نموده اید ، به لحاظ قانونی حق با شما بوده و بیمارستان نمیتواند ادعایی نسبت به موضوع داشته باشد .

رامین رضایی ابهری
رامین رضایی ابهری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۱۶۱ مشاوره موفق

با توجه به توضیحات ارایه شده توسط شما حق با شما بوده و بیمارستان ذیحق نیست

علی حسین کاظمی
علی حسین کاظمی
۶ سال پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

با توجه به مهلت تعیین شده در پیش فاکتور شما، واریز بعدی وجه حقی برای بیمارستان ایجاد نمیکند.می توانید در جواب اظهارنامه پاسخ خود را ارایه و جهت واریز وجه تقاضای شماره حساب نمایید

۴۳ وکیل متخصص وصول مطالبات آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید