در استعلام از ثبت به عنوان دارایی من نشان داده نمی شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۳ #94568425

سلام
چون هم چک برگشتی دارم و بدهکار هستم و هم بدهی مالیاتی دارم، نمی خواهم فعلا و تا زمان تسویه بدهی ام سند و پلاک ماشین به نام خودم بزنم تا بابت بدهی توقیف نشود. آیا اگر وکالتی ماشین را بخرم مشکلی پیش نمی آید و طلبکار و دادگاه و اجرا متوجه نمی شوند و نمی توانند توقیف کنند ؟
اگر به عنوان مادر به ولایت از بچه ۱۱ ساله ام سند و پلاک ماشین را به نام بچه بزنم چطور؟ مشکلی از جهت امکان توقیف ماشین توسط طلبکار و دادگاه پیش نمی آید ؟
یا راه بهتر و مناسب تری وجود دارد ؟

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت در استعلام مشخص نمی شود ولی اگر طرف مقابل فوت کند یا محجور شود وکالت باطل می شود. مال از دست شما می رود.

باسلام و احترام؛
وکالت بلاعزل به تنهایی در مقام بیع نیست و برای اینکه در آینده به مشکل نخورید بایستی با فروشنده قرارداد ( عقد بیع) نیز منعقد نمایید.
از تبعات این چنین عقود از جمله؛ چنانچه فروشنده بدهکار باشد طلبکار او باتوجه به اینکه آخرین مالک ثبتی فروشنده می باشد، می تواند ماشین را توقیف نمایید و شما بایستی بعد از اطلاع توقیف خودرو ، با وکالت بلاعزل و قرارداد موصوف وارد دعوی جهت اثبات بیع و توقیف عملیات اجرایی و ...شوید.
به نظر بنده شما اگر ماشینی غیر از ماشین های لوکس خریداری نمایید امکان توقیف خودرو چنانچه وسیله امرار معاش (اسنپ و...)باشد وجود ندارد چنانچه هم توقیف شود با استناد به همین نکته رفع توقیف می شود.

طبق رای وحدت رویه ای که اخیرا صادر شده است وکالت بدل از بیع نیست و بهتر است مبایعه نامه نیز تنظیم شود

باسلام وکالت مشکلی نیست ولیکن بعدا خودتان با مشکل روبرو میشیدپیشنهاد میشود قرارداد نیز داشته باشید

وکالت به معنی مالکیت نیست، بهتر است در کنار وکالتنامه قرارداد نیز داشته باشید

سلام
اولا که بهر حال باید بدهی خود را بدهید
در این شرایط ولایت مادر قبول نیست
به نام همسرتان بگیرید اگر.؟...

سلام .وکالت قابل پیگیری نیست و شما ولایتی بر فرزند خود ندارید . پیشنهاد می شود مشاوره انجام دهید .