میخواستم بدونم ازدواج مجدد گرفتن از دادگاه منوط به چه شرایطی است و به اسانی حکم ازدواج مجدد میدن یا خیر؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۴۰ #84784591

با سلام برای همسرم الزام به تمکین داده شد ولی باز هم تمکین نکرد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با صدور حکم عدم تمکین و اثبات تمکن مالی در اداره نمودن دو همسر امکانپذیر است

سلام
بعد از صدور حکم نشوز می توانید از دادگاه تقاضای اذن ازدواج مجدد نمایید

باسلام پس ازصدورحکم نشوزوقطعیت آن،جهت ازدواج مجدد می توانید اقدام نمایید.

با سلام ،در صورتی که حکم نشوز از دادگاه صادر شده باشد برای ازدواج مجدد می توانید اقدام نمایید

سلام.پس از صدرو حکم نشوز وقطعیت ان می توانید جهت ازدواج مجدد اقدام نمایید

درود پس از صدرو حکم نشوز می توانید جهت ازدواج مجدد اقدام نمایید

با سلام
بعد از صادر شدن حکم نشوز جهت ازدواج مجدد میتوانید اقدام کنید