پدر دخترم ثروتمنده آیا حضانت را به من میدن یا همسرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۵۰۷ #82798039

سلام من یه دختر ۱۲ ساله دارم و همسرم منو تهدید میکنه که اون رو به من نمی‌ده آیا دخترم میتونم پیش من بمونه شرایطش چیه برای یه مادر باید کار داشته باشه یا پول یا ثروت

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، دختر تا ۷ سال حضانتش با مادر
و بعد تا ۹ سال با پدر
و بعد خودش می تواند تصمیم بگیرد

سلام
حضانت فرزندان چه پسروچه دخترهردوتاسن ۷
سالگی بامادراست از۷سالگی تاسن بلوغ باپدراست
دختر۹سال وپسر۱۵ سال وبعدازآن تصمیم با
فرزندان است که باکدامیک ازوالدین می خواهند
زندگی کننددرهرصورت نفقه باپدراست.
مویدباشید

باسلام
بله اختیار انتخاب دارد

شما می توانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید.

دختر ۱۲ ساله خارج از مدار حضانت بوده و تصمیم برای اینکه با کدام یک از والدین زندگی کند با خود او خواهد بود.

با سلام و احترام
بانوی گرامی، حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر هست و بعد از آن تا رسیدن به سن بلوغ با پدرهست(سن بلوغ دختر نه و پسر پانزده سالگی ست)
با رسیدن به سن بلوغ، فرزند از دایره حضانت خارج می شود و می تواند تصمیم بگیرد با کدامیک از والدین زندگی کند.
دختر شما می تواند انتخاب کند با شما زندگی نماید و نفقه ایشان را پدرش باید پرداخت نماید.
پایدار باشید

با توجه به بلوغ دختر، تصمیم با خود ایشان است.