پاک کردن اسم همسر سابق از شناسنامه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۷۵ #58960112

سلام اگر طلاق اشتباها از نوع مدخوله ثبت بشه بعد ۲ سال آیا میشه نوع طلاق رو با گواهی پزشکی قانونی عوض کرد و به طلاق غیرمدخوله عوض کرد؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به آنچه فرمودید امکانپذیر میباشد

با سلام در رای دادگاه قید شود که زوجه باکره و غیرمدخوله (دوشیزه) می باشد می توانید از دادگاه نامه برای ثبت احوال جهت حذف نام شوهر بگیرید.

درود با گواهی پزشکی دال بر باکره بودن امکان پذیر است

باسلام اگر باکره باشبد و توسط پزشکی قانونی گواهی اخذ نمایید میتوانید اقدام نمایید.

البته در صورت ازدواج مجدد نیز می توانید با ارائه عقد نامه از ثبت احوال تقاضای پاک کردن نام همسر سابق را بنمایید

سلام
در صورت باکره بودن امکانپذیر است.

باسلام درصورت باکره بودن امکان پذیر می باشد.