آیا طلبکاری که چک دارد میتواند قبل از اینکه دولت مالیات بر ارث را بردارد طلبش را وصول کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۶ #58197365

باسلام و عرض ادب
اگر شخصی که دارای ملک و مقداری پول نقد در بانک باشد و فوت کند.
آیا طلبکاری که چک دارد میتواند قبل از اینکه دولت مالیات بر ارث را بردارد طلبش را وصول کند؟
در صورت اخذ مالیات بر ارث ممکن است تمام مبلغ بدهی حتی با فروش ملک متوفی هم وصول نشود.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در این صورت طلبکار باید علیه وراث اقامه دعوا نموده و مطالبه وجه نماید

سلام بله
با تقدیم دادخواست علیه ورثه میتوان حکم بر محکومیت و توقیف اموال ماترکه را گرفت ....در مالیات برارث نیز دیون متوفی ذکر و مالیاتی به ان تعلق نمیگیرد

سلام
طلبکار مذکور ابتدا باید گواهی انحصار وارثت بگیرید و بعد علیه وراث اقامه دعوی کند و اموال متوفی از جمله حساب های بانکی را ضمن این مطالبه توقیف نماید در نهایت پس از صدور حکم به محکومیت وراث می تواند مطالباتش را از محل اموال و حساب های بانکی وصل کند.