میزان نفقه سال 95 چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۴,۰۹۳ #41356

خسته نباشید.
کارشناس میزان نفقه سال 94 را 250 هزار تومان تعیین کرده است.
آیا در سال 95 این مقدار افزایش می یابد؟؟
یا باید زوجه درخواست کند تا میزان ان را درسال 95 تعیین کنند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست تعدیل نفقه تقدیم نمایید که میزان آن را نیز کارشناس تعیین می نماید.

باسلام درخواست تعدیل نفقعه دهید تا بانظر کارشناسی تععین گردد

سلام بر اساس سال ۹۵ محاسبه میشود موفق باشید

با درود میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید.

با سلام شما میتوانید هر سال دادخواست تعدیل نفقه بدهید که با نظر کارشناس بروز میشود

زوجه درخواست کند و کارشناس نفقه مجدد اعلام نظر و بسته به نظر قاضی و اوضاع و احوال ممکن است افزایش یابد

با سلام باید دادخواست تعدیل نفقه تقدیم نمایید