آیا میتوانم جهیزیه خود را استرداد دهم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۷۶۵ #40405329

سلام خدمت وکلا ممنون میشم سوال منو در رابطه با استرداد جهیزیه پاسخ دهید
بنده با همسرم در حال جدا شدن هستیم و ایشون دادخواست طلاق دادن (بماند که با تفکر اینکه مهریه عندالاستطاعه هست و چون مالی ندارن مهریه ای پرداخت نمیکنند)دادخواست دادند ،رای دادگاه طبق ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده تکلیف مهریه و نفقه و اجرت المثل و استرداد جهیزیه را مشخص کردن .
البته زوج اعتراض گذاشت و اعسار از مهریه داد که رای هم قطعی شده،ولی مطمئن هستم که ایشون نمیتونن مهریه را پرداخت کنند ،حال سوالم اینست با توجه به اینکه دادگاه حقوق مالی منو مشخص کرده و ایشون حتی قبل رای دادگاه اظهارنامه برای بنده ارسال کردن که آمادگی کامل برای استرداد جهیزیه بنده رو دارن،و من مراجعه کردم و امتناع کردن از دادن جهیزیه ،الان باید چی کار کنم؟آیا میتوانم با توجه به حکم دادگاه که تکلیف جهیزیه را مشخص کرده،اجراییه بگیرم و با مامور کلانتری برای جهیزیه اقدام کنم؟در ضمن بنده سیاهه ندارم فقط تمامی فاکتورها به انضمام رسیدهای پرداخت را دارم و حتی چندتا فیلم که نشون دهنده وسایل در خانه هست البته لیست کلی تهیه شده به امضای ۲ شاهد رسیده؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله درخواست صدور اجراییه کنید

درود از طریق دادگاه تقاضای صدور اجرائیه بدهید

بله درخواست صدور اجراییه دهید فاکتورها کفایت می کند

درود:پس از قطعی شدن رای دادگاه،از طریق دفاتر الکترونیک قضایی درخواست اجرائیه دهیدبه پیوست فاکتور خرید وپرینت حساب واریزی،درصورت داشتن شهود مشخصات سنود ذکر گردد.

باید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید و بعد از صدور رای قطعی اجراییه بگیرید و رای را اجرا کنید

با درود بعد از صدور رای قطعی تقاضای صدور اجرائیه نمایید

باسلام
بله میتوانید با ماتمور مراجعه نموده نلبت بهع انتقال جهزیه اقدام نمایید