پیش قسط مهریه تقریبا چقدر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۴۸ #35380026

با سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه بنده حقوق قانون کار دریافت میکنم و مهریه هم ۱۲۴ سکه هست مبلغ یا تعداد سکه پیش قسط و خود قسط حدودا چقدر میشود؟
باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مقدارپیش قسط مهریه را قاضی باتوجه به تمکن مالی زوج مشخص می کندومقدارمعینی ندارد

به مهر
در صورت پذیرش اعسار شما و شرایطی که بر اثبات این امر اعلام می نمایید تعیین می گردد.

با سلام
اگر تمکن مالی ندارید تقاضای اعسار داده و دادگاه بر حسب اظهارات شهود و وسع مالی شما اقدام به تعیین پیش مهریه و اقساط ماهانه خواهد نمود