پیامک اشتباهی از اداره مالیات

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۱۲۰ #32115321

از اداره مالیات پیامکی با مضمون اینکه "مودی محترم برای تعیین تکلیف مالیات بند الف به اداره مالیات مراجعه کنید"
برای من ارسال میشود. و اول پیامک اسم و فامیل من نوشته شده است.
از آنجایی که بنده هیچ ملک و املاک یا بیزینس خاصی ندارم احتمال میدم از اسمم سو استفاده شده باشه و اداره مالیات مربوطه در شهر فعلی من نیست که مراجعه کنم . می خواستم بدونم احتیاج به پیگیری هست و چجوری می تونم ثابت کنم که مالیات مربوط به من نیست؟

مشاوره حقوقی مالیات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله به اداره مالیات مراجعه و پیگیر باشید

برای پیگیری امور مالیاتی خود باید به اداره مالیات مربوطه مراجعه کنید

سلام- جهت پیگیری به اداره مالیات شهر محل اقامت خود مراجعه و سوال خویش را مطرح نمائید. زیرا در صورت عدم پیگیری ممکن است حسابهای بانکی شما را مسدود نمایند/.