منظور از نسبت به دعوی به طرفیت(من)مبنی بر تایید فسخ قرارداد (مالی) طی شماره مورخ رای مورد اعتراض تایید شد چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰,۲۴۹ #30497

با سلام
در دادگاه بدوی من محکوک شدم و اعتراض کردم و به دادگه تجدید نظر رفت و این حکم در سایت نوشته شد
4-نسبت به دعوی (من) به طرفیت مبنی بر سایر دعاوی غیرمالی طی شماره مورخ 20/08/1394 رای مورد اعتراض نقض و پرونده اعاده شد.
بعد در سایت یه ردیف فرعی جدید اومد اینو نوشته بود
نسبت به دعوی به طرفیت(من)مبنی بر تایید فسخ قرارداد (مالی) طی شماره مورخ رای مورد اعتراض تایید شد.

منظور از این جملات چیه
با تشکر

ی سوال در جمله اول مگه نگفته رای مورد اعتراض نقض؟
ردیف فرعی 4 هم در دادگاه بدوی ایجاد شده

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ارادت ...در دادگاه تجدید نظر نیزحکم دادگاه بدوی تایید شد ...

سلام محکومیت شما در دادگاه تجدید نظر تایید شده است موفق باشید

تجدید نظر رای دادگاه بدوی را تایید نموده

متاسفانه محکومیت شما در تجدیدنظر تایید شده

با سلام..
در اینخصوص با توجه به متن توضیحات جنابعالی،، مبتنی بر اینست که رای دادگاه نخستین که برابر آن حکم به محکومیت شما صادر گردیده بود، در دادگاه تجدید نظر نیز محکومیت شما عینا به همان صورت تائید شده است..
موفق باشید..

منظور آن به طور کلی این میباشد که رای دادگاه بدوی که طی آن شما محکوم شده اید دادگاه تجدید نظر نیز محکومیت شما را تائید کرده است.

موید باشید