آیا برای دریافت دیه از بیمه، باید به مقصر رضایت داد؟

پرسیده شده
۴۱ پاسخ ۳۰,۰۱۸ #21412602

سلام
بعد از رای صادر شدن و قطعی میگن، پرونده میره احکام اجرا از اونجا هم بیمه بعد باید به مقصر رضایت بدین تا دیه پرداخت کنن.
آیا صحت دارد؟
اگه راست نیست میشه توضیح دهید چه مراحل بعد رای قطعی باید کرد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۴۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، در اجرای احکام رضایت برای کل پرونده داده میشود که نباید انجام دهید ، اما بیمه برای پرداخت خسارت رضایت میگیرد تا شما دیگر نسبت مبلغ پرداختی ادعایی نداشته باشید

با سلام. خیر. طبق ماده ۱۴ قانون بیمه شخص ثالث بیمه گر موظف به کلیه خسارت به شخص زیان دیده می باشد.

باسلام. بایددربیمه فرم رضایت راپرکنید تامراحل واریزبیمه انجام شود.دقت کتید رضایت را باید درمحل بیمه گرکنید نه واحد اجرای احکام.

با سلام
بله باید رضایت بدهید تا دیه تعلق بگیرد.

سلام
درصورت عدم رضایت دیه پرداخت نمیشود

سلام بله باید رضایت داده شود تا دیه پرداخت شود

با درود
رضایت در اجرای احکام خیر لکن زمان پرداخت دیه توسط بیمه، در آن محل باید فرم های مربوط به رضایت رو پر کنید تا بتوانید دیه را دریافت دارید