بابت جعل چطور شکایت کنم در حالی که سند و مدرک خاصی هم ندارم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۵ #14554278

سلام و عرض ادب و تشکر از سایت خوبتون. ببخشید من کارمند هستم. مطلع شدم شخصی سفته ای با اثر انگشت و امضا جعلی بنده به یک نزول خور داده که باهاش مبلغ زیادی نزول بگیره. اون آقای نزول خور فقط یک لحظه اون سفته رو بهم نشون داد و رفت چون میدونست جعلی هستش و دیگه بحثی پیش نیومده. ولی بهم گفت که چه کسی سفته رو داده بهش و منم مطمینم کار همونی بوده که نزول خور بهم گفت.

مشاوره حقوقی جعل
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت شکایت ازشماو شاکی شدن شما ادعای جعل کنید

باسلام در صورت واخواست و اقدام کردن بر روی سفته، شما ادعای جعل و کارشناسی مدرک نمایید

در صورت پیگیری قانونی میتوانید ادعای جعل را مطرح نمایید .

با سلام
با توجه به مطالبی که گفتید فعلا شما مدرکی برای اثبات جرم در اختیار ندارید اما اگر چنانچه طرف مقابل روی سفته ها اقدام کرد و طرح دعوا نمود حتما و حتما در اولین جلسه در دادگاه یا دادسرا نسبت به امضا و اثر انگشت خود ادعای جعل کنید و پس از اثبات ادعای شما از طریق ارجاع به کارشناس و انگشت نگاری می تونید از طرف مقابل شکایت کنید

با سلام.شما صبر کنید طرفتون دادخواست مطالبه مطرح کنه شما هم جلسه اول اون مدارک و بدست بیار بعدش شکایت جعل بکنید یا تو همون جلسه ادعای جعل کنین

جعل قابل کارشناسی هست دعوای جعل مطرح نموده و تقاضای ارجاع موضوع ب کارشناس مربوطه را داشته باشید

سلام.در صورت واخواست و مطالبه میتوانید اقدام کنید....