کلاهبرداری رو چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۷۷ #13113585

سلام به حساب فردی ۱۵ میلیون تومن پول واریز کردم و کالا رو برای من نفرستاد چه اقدامی باید رکنم لطفا راهنمایی کنیید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. طرح دعوای کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع کنید. مدارک و دلایل خودتون رو مثل پرینت حساب و یا گزارش تراکنش های بانکی رو هم ضمیمه کنین.

باسلام و درود . هرچند که موضوع نیازمند بررسی بیشتر میباشد تا ببینیم واقعا کلاهبرداری است یا خیر ولی میتوانید طرح شکایت کنید

باسلام
جهت شکایت کلاهبرداری عناصر مجرمانه جرم باید وجود داشته باشد
به نظر مطالبه وجه نتیجه بخش باشد

میتوانید دادخواست کلاهبرداری بدهید

بسمه تعالی
باسلام
نظر به توضیحات شما بنظر دعوی حقوقی است نه کیفری و شما می بایست دعوی الزام به انجام تعهد مبنی بر تحویل مبیع را مطرح کنید اما اگر ارکان کلاهبرداری محقق شده باشد قادر به شکایت کیفری تحت عنوان کلاهبرداری نیز می باشید.
موفق باشید

سلام می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه وجه یا کلاهبرداری به طرفیت ایشان مطرح کنید

دادخواست مطالبه وجه و یا الزام به ایفا تعهد بدهید