گواهی جلب یعنی جلب منو دارند؟
سلام من تقریبا یه ماه پیش خونه مادرم بودم شوهرم نمیزاشت من بهش دروغ گفتم و رفتم خونه مادرم ولی اون فهمید زنگ به برادم که خواهر تو جم منو هزار تا حرف دیگ داداشم رفت و زدنش و من فردا که رفتم خونه منو از خونه بیرون کرد . از داداشم شکایت کرد . الان امروز از کلانتری بهم زنگ زدن که گواهی جلب دارن باید بیان بازپرسی ولی من نرفتم فردا میخوام برم گواهی جلب ینی چی برا داداشم یا برا منه آگ ی اتحامی بهم بزنن بدون شکایت گواهی جلب میگیرن؟؟
اصطلاحی به نام گواهی جلب در قانون وجود ندارد و برگ جلب زمانی صادر میشود که متهم با وجود احضار در دادسرا حاضر نشود. همچنین جلب به دادرسی برای مرتکبان ضرب و جرح پس از حضور و تفهیم اتهام صادر میگردد.
اینکه دستور جلب متوجه شما است یا برادرتان، به این بستگی دارد که در پرونده دقیقا علیه چه کسی شکایت و احضاریه صادر شده است.