چگونه در بهترین حالت حکم ملکی را اجرا کنم؟
سلام. من در یک دعوای ملکی موفق شدم بعد از دو سال و نیم زمان خسته کننده و طولانی به لطف خدا رای قطعی دادگاه تجدید نظر رو بگیرم. اکنون باید خسارات قراردادی تسویه و آپارتمان متنازع فیه به اینجانب تحویل و سند رسمی به نام اینجانب تنظیم گردد.
اما مسئله من این هست که میخوام بدهی چند صد میلیونی که از مانده ثمن داشتم رو الان با خسارات قراردادی تهاتر بکنم و از طرفی آپارتمان رو به نام شخص دیگری از نزدیکانم بزنم. اگر رای رو به اجرای احکام ببرم و نامه درخواست تهاتری بدم، ایشون نامه میده به دفترخانه و من مجبورم ابتدا آپارتمان رو به نام خودم بکنم که این رو نمیخوام. ولی اگر توافقی خود فروشنده بیاد به نام شخص مورد نظر بکنه مشکلی نمیآد. درست میگم؟
شما چه پیشنهادی دارید برای اینکه مشکل به بهترین وجه حل بشه و در سریعترین زمان ممکن آپارتمان رو تحویل بگیرم و سند رو به نام شخص مورد نظر تنظیم کنم؟