چگونه با توهین و کلاهبرداری مقابله کنم؟
صاحبکارم شماره تلفنم را به دوستش داد. او زنگ زد و گفت که ماشین برنده شدهام و باید به اصفهان بروم. اما صاحبکارم با رفتنم مخالفت کرد. بعد گفت شماره را داده بود که به من زنگ بزند و حالا گوشیام را بده تا شماره دوستش را پاک کند. من خودداری کردم و او به زور با چوب و مشت و لگد گوشیام را گرفت و شمارههایم را برداشت و برای ناموسم فیلم مستهجن فرستاد. شکایت کردم. شما بگویید چه کار کنم؟ استرس دارم و خوابم نمیبرد. ممنون.
شما میتوانید بابت ضرب و جرح، تجاوز به حریم خصوصی، توهین، تهدید و ارسال محتوای مستهجن شکایت کیفری مطرح کنید. برای پیشبرد پرونده باید سریعاً به پزشکی قانونی مراجعه کرده و اسناد، پیامها و فیلمهای ارسالی را به عنوان مدرک حفظ و ارائه دهید.
این مسیر کلی شکایت است، اما موفقیت آن بستگی به این دارد که چه مدارکی از آسیبهای جسمی و پیامهای ارسالی در دست داشته باشید.