بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چطور میشه قبل از انجام امور گواهی وراثت اموال مرحوم را شناسایی کرد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام وقت تمامی وکلای عزیز بخیر
پسر عمه مادر اینجانب فوت نمودند و با توجه به نداشتن فرزند و برادر و خواهر (فقط یک همسر داشتن) اموال به ۲۲ وارث میرسد.
متاسفانه همسرشان در ابتدا فقط نام خود را اظهار نمودند به عنوان وارث و پس از پیگیری ما پرونده شورا با وراث کامل شد ولی ایشان پرونده را شخصا بستن و پرونده بایگانی شده مجددا ما از طریق دفتر قضات درخواست دادیم
پرونده جدید ایجاد شد ولی الان هیچ کدام از وراث حاضر به ارائه مدارکشان نیستند
موضوعی که بیش از هرچیز برای ما مهم هست اموال آن مرحوم هست و با توجه به طولانی شدن پروسه گواهی وراثت
۱. چطور میشه قبل از انجام امور گواهی وراثت اموال مرحوم را شناسایی کرد چون اطلاعات کامل از کل دارایی هایشان نداریم
۲.چطور میشه قبل از انجام امور گواهی وراثت اموال را پلمپ کرد تا سوء استفاده ای از اونها نشه
۳.با عدم دسترسی ما به مدارک وراث چه باید کرد؟
۳.راحترین راه برای انجام امور این پرونده چه راهی هست
پیشاپیش از همکاری شما عزیزان و پاسخگویی بی نقصتان سپاسگذارم

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای شناسایی اموال متوفی می‌توانید از طریق شورای حل اختلاف درخواست تحریر ترکه داده و از مراجعی مثل ثبت، بانک‌ها و راهور استعلام بگیرید؛ همچنین برای جلوگیری از سوءاستفاده امکان تقاضای تامین خواسته جهت توقیف اموال وجود دارد.

این مسیرهای قانونی کلی است و نحوه اقدام شما به نوع اموال و میزان همکاری یا انصراف سایر وراث بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

شناسایی و توقیف اموال قبل از تقسیم ارث

برای شناسایی کامل اموال متوفی می‌توانید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تحریر ترکه ثبت کنید تا از مراجعی نظیر اداره ثبت اسناد، بانک‌ها و راهور استعلام گرفته شود. همچنین به منظور جلوگیری از سوءاستفاده یا حیف و میل دارایی‌ها، امکان ارائه دادخواست تامین خواسته جهت توقیف اموال وجود دارد. در صورت عدم دسترسی به مدارک وراث، چنانچه آنها قصد انصراف از سهم‌الارث را دارند باید انصراف خود را کتبی اعلام کنند و در غیر این صورت مسیر پرونده نیازمند طی تشریفات قانونی است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
علی مهدوی
علی مهدوی

کارشناس حقوقی

۱ ) سلام از طریق شورای حل اختلاف درخواست تحریر ترکه مطرح کنید و در خصوص اموال متوفی از بانک و راهور و اداره ثبت اسناد و هر مرجع دیگری استعلام انجام دهید .
۲ ) دادخواست تامین خواسته جهت توقیف اموال متوفی
۳ ) اگر وراث از سهم الارث خود صرف نظر کردند که باید بیایند که انصراف خود را مبنی بر عدم دریافت سهم الارث را کتبی بنویسند در غیر این صورت هیچ راهی وجود ندارد.
۴ ) هیچ راه آسانی وجود ندارد ان مع العسر یسرا

امید شکرائی فرد ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

اموال از طریق استعلام قابلیت شناسائی رارند.

۹۰ وکیل متخصص انحصار وراثت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید