نحوه اعتراض به تامین خواسته زوجه چگونه است؟
با سلام
بنده حدود ۲ ماه پیش درخواست طلاق یکطرفه و متارکه از زوجه نموده ام. (ایشون خونه رو بدون اجازه ترک کرده درحالیکه دلیل موجهی براش نداشته و مبتلا به بیماری شبیه به صرع بوده که والدینش بعد ازدواج به بنده گفتن. و گویا قبلا هم یکی دو بار این حالتی شده بوده. علاوه بر اینها ایشون سوء معاشرت اخلاقی هم دارن و باهاشون نمیشه زندگی کرد ) الان پرونده در شورای حل اختلافه و گفته برج ۶ بیاید نوبتتونه. بعد زوجه چطور در عرض همین دو ماه اظهارنامه برگشت به خانه فرستاده و جدیدا هم خواسته تامین فرستاده؟ چرا برای خانما اینقدر زود پرونده راه میافته؟
سوال اول بنده اینه که اگه مستنداتی از پزشک معالج وی مبنی بر بیماری صعب العلاج زوجه و عدم اطلاع بنده از این بیماری بگیرم، تاثیری بر تعداد سکه مهریه داره؟
و سوال دوم اینکه چطور اعتراض به تامین خواسته بزنم؟ برم دادخواست اعسار بصورت جداگانه بدم یا در اعتراض بر دعوی تامین خواسته زوجه اعسار و تقسیط مهر رو مطرح کنم؟
باتوجه به وقت ده روزه اعتراض خواهشمندم زودتر پاسخ بدید