بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

مدارک و فرم لازم برای تجدیدنظرخواهی از حکم اعسار چیست؟

پرسیده شده ۲ ماه پیش ۴۱ پاسخ ثبت شده

برای تجدیدنظرخواهی از رأی اعسار، آیا دفتر دادگاه خودش فرم دادخواست تجدیدنظر را ارسال می‌کند یا باید خودم آن را تهیه کنم؟ همچنین آیا لیست شهود هم باید برای دادگاه تجدیدنظر ارسال شود؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

دادخواست تجدیدنظرخواهی توسط دفتر دادگاه ارسال نمی‌شود و باید خودتان آن را ظرف مهلت قانونی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید. مدارک لازم شامل صورت کامل اموال و در صورت استناد به شهادت، مشخصات کامل حداقل دو شاهد و استشهادیه است.

این شیوه کلی ثبت اعتراض است، اما محتوای لایحه و مدارک پیوستی به علت رد اعسار در دادنامه بدوی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه ثبت تجدیدنظرخواهی و ارسال لیست شهود اعسار

دفتر دادگاه هیچ فرمی برای شما ارسال نمی‌کند و باید خودتان ظرف مهلت بیست روز از تاریخ ابلاغ، از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تجدیدنظر را ثبت کنید. فرم خاصی وجود ندارد و متن اعتراض در قالب لایحه به دادخواست پیوست می‌شود. اگر برای اثبات اعسار به شهادت شهود تکیه می‌کنید، ارائه مشخصات حداقل دو شاهد، استشهادیه و منبع اطلاع آنها در متن دادخواست یا ضمایم آن ضروری است. همچنین ارائه مجدد صورت کامل اموال، حساب‌های بانکی و مطالبات برای رسیدگی مجدد دادگاه تجدیدنظر اهمیت دارد.

منابع: ماده ۸ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۲ ماه پیش
مریم حاج منوچهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۲۸۴ مشاوره موفق

باسلام
دادخواست تجدیدنظر را خودتان باید ثبت کنید؛ دفتر دادگاه معمولا آن را خودکار برای شما ارسال نمی‌کند. مهلت تجدیدنظر برای مقیم ایران اصولا ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ رای است.
ثبت دادخواست معمولا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می‌شود.
شهادت‌نامه شهود اگر در پرونده اعسار به شهادت استناد می‌کنید، مهم است. قانون برای اثبات اعسار با شهادت، حداقل دو شاهد را مقرر کرده و شهادت‌نامه باید مشخصات و منبع اطلاع شاهد از وضعیت مالی شما را داشته باشد.
اگر قبلا شهادت‌نامه‌ها را ارائه کرده‌اید، در تجدیدنظر نیز بهتر است به همان شهود و شهادت‌نامه‌ها صریحا استناد کنید و نسخه آنها را همراه دادخواست/لایحه ارائه دهید؛ اگر دادگاه تجدیدنظر لازم بداند، می‌تواند موضوع شهادت را بررسی کند.
صورت کامل اموال نیز در دعوای اعسار اهمیت اساسی دارد و باید مطابق ماده ۸ قانون ارائه شود؛ شامل اموال، حساب‌ها، مطالبات و نقل‌وانتقالات یک سال قبل از طرح اعسار.

علیرضا باقری ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۳۴ مشاوره موفق

درخواست تجدیدنظر باید توسط خود تجدیدنظرخواه یا وکیل او در قالب دادخواست تجدیدنظرخواهی ثبت شود؛ دفتر دادگاه صرفا آن را دریافت و ثبت می‌کند و تنظیم دادخواست به عهده متقاضی است. دادخواست باید مشخصات طرفین، دادنامه مورد اعتراض، تاریخ ابلاغ و جهات تجدیدنظرخواهی را داشته باشد. 

در مورد شهود اعسار نیز اگر در مرحله بدوی، اعسار با شهادت شهود مطرح شده، بهتر است مشخصات و شهادت‌نامه شهود و ایرادات خود نسبت به شهادت آنان را در تجدیدنظر نیز ارائه کنید. قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، در مواردی که اثبات اعسار با شهادت باشد، شهادت‌نامه کتبی حداقل دو شاهد را پیش‌بینی کرده است؛ ضمن اینکه فقدان شرایط قانونی شهادت شهود و عدم توجه دادگاه به دلایل ابرازی از جهات قانونی تجدیدنظرخواهی است.

اگر منظورتان اعتراض به حکم اعسار صادرشده به نفع محکوم‌علیه است، بهتر است در دادخواست تجدیدنظر علاوه بر ایرادات مربوط به وضعیت مالی وی، مشخصا به شهادت شهود، منشا اطلاع آنان، دارایی‌ها و نقل‌وانتقالات مالی محکوم‌علیه و هر مدرکی که نشان‌دهنده ملائت اوست استناد کنید. قانون نیز مدعی اعسار را مکلف به ارائه صورت کامل اموال و نقل‌وانتقالات یک سال قبل از طرح دعوای اعسار کرده است.

زهرا فرج ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۱۸۹ مشاوره موفق

تنظیم و تقدیم دادخواست تجدیدنظرخواهی تکلیف قانونی تجدیدنظرخواه بوده و دفتر دادگاه راسا اقدام به تهیه یا ارسال دادخواست نمی‌نماید. لذا دادخواست تجدیدنظر می‌بایست در مهلت مقرر قانونی و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و به مرجع صالح ارسال گردد.

در خصوص موضوع شهادت شهود در پرونده اعسار نیز، چنانچه اعتراض ناظر بر نحوه استماع یا ارزیابی شهادت شهود طرف مقابل باشد، ضروری است ایرادات شکلی و ماهوی مربوط به شهادت، از جمله فقدان شرایط قانونی شهود یا عدم کفایت ادله اثباتی، به‌طور مستدل در متن دادخواست یا لایحه تجدیدنظر تصریح گردد. چنانچه تجدیدنظرخواه خود نیز در مقام اثبات ادعا به شهادت شهود استناد نماید، ارائه مشخصات کامل شهود و مستندات مربوط به منشا اطلاع آنان الزامی خواهد بود.

حسین بشری ۴ هفته پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۳۹ مشاوره موفق

سلام کاربر گرامی در مورد سوال شما چند نکته باید مد نظر قرار بگیرد
اول اینکه خود شما باید اعتراض خود به رای صادره را در فرم های تجدیدنظر خواهی تکمیل و طرف مهلت قانونی بیست روزه از تاریخ ابلاغ رای از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید .
دوم اینکه اعتراض شما باید متناسب و در اعتراض به علت رد اعسار در دادنامه بدوی تنظیم گردد اگر دادگاه بدوی رد اعسار را بر اساس جرح شهود و یا تناقض اظهارات شهود و یا هر علتی که مربوط به شهود می باشد باید تجدیدنظر خواهی شما در همین خصوص باشد و تلاش کنید که تجدیدنظر خواهی نسبت به رد یا رفع این ایرادات متمرکز باشد اما اگر رد اعسار به دلیل عدم ارائه و تکمیل لیست اموال و دارایی ها می باشد باز باید تجدیدنظر خواهی متناسب با این مورد تشریح و تکمیل گردد .
ضمن اینکه در این مرحله هر دلیل و مدرکی که برای اثبات اعسار خود دارید که در مرحله بدوی ارائه نشده میتوانید به تجدیدنظر خواهی خود ضمیمه و ارسال کنید

نمایش ۳۷ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۸۹ مشاوره موفق

برای اعتراض به دادنامه صادره باید متن اعتراض را به همراه نمونه ای از استشهادیه اعسار که از سایت های موجود قابل دانلود میباشد تهیه و پس از تکمیل فرم و درج مشخصات شهود و امضاء استشهادیه از سوی شهود مبادرت به ثبت و ارسال از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضائی نمایید .

حامد صادقیان مهر ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۷۴ مشاوره موفق

با سلام

خیر؛ دادگاه فرمی را خودکار ارسال ارایه نمی‌کند.

اگر مورد در مرحله تجدیدنظر است که باید در مهلت قانونی، دادخواست تجدیدنظر را به همراه ادعای اعسار و فرم استشهادیه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید.

اگر به شهادت شهود استناد می‌کنید، شهادت‌ نامه کتبی حداقل دو شاهد با مشخصات و نشانی آنان را ضمیمه کنید و در صورت احضار دادگاه، شهود را حاضر نمایید.

در نهایت با مراجعه شما به دفاتر خدمات قضایی میتوانید فرم های لازمه در خصوص اعسار (لیست اموال) و استشهادیه را دریافت کنید .

سمیه آرزه ۲ ماه پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۰۸ مشاوره موفق

سلام
سلام. دادخواست تجدیدنظر باید توسط خودتان از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شود و دفتر دادگاه آن را برای شما ارسال نمی‌کند. در صورت استناد به شهادت برای اثبات اعسار، مشخصات و استشهادیه شهود نیز باید مطابق مقررات ارائه شود.
برای اعلام نظر دقیق درباره مدارک لازم، بهتر است دادنامه اعسار و اوراق پرونده بررسی شود و متن تجدیدنظرخواهی متناسب با پرونده تنظیم گردد.

امیر فراستی ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۱۵ مشاوره موفق

سلام پیرو سوال شما، دفتر دادگاه خودش دادخواست تجدیدنظر را برای شما ارسال نمی‌کند؛ شما باید در مهلت قانونی، دادخواست تجدیدنظر را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید. مهلت برای افراد مقیم ایران اصولا ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ رای است.

در پرونده اعسار، اگر به شهادت شهود استناد می‌کنید، مشخصات شهود و شهادت‌نامه آنان را در دادخواست تجدیدنظر و پیوست‌ها درج و ارائه کنید؛ مخصوصا اگر دادگاه بدوی بر مبنای شهادت رای داده یا آن را نپذیرفته است. جهات مربوط به اعتبار یا شرایط شهادت نیز از جهات قانونی تجدیدنظرخواهی است.

حمیدرضا قاسمی ۱ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۴۸ مشاوره موفق

برای تجدیدنظرخواهی از رای اعسار، باید خودتان دادخواست را تهیه کنید و ظرف ۲۰ روز به دادگاه صادرکننده رای تقدیم کنید.
لیست شهود را به‌صورت ضمیمه به دادخواست بفرستید تا در دادگاه تجدیدنظر قابل استناد باشد.
فرم دادخواست در دفاتر خدمات قضایی یا سایت قوه قضائیه موجود است.
از مهلت ۲۰ روزه غافل نشوید؛ در غیر این صورت رای قطعی می‌شود.

محمد سرفراز ۴ هفته پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۶۱ مشاوره موفق

خودتان باید دادخواست تجدیدنظر را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید؛ دفتر دادگاه صرفا پس از ثبت، پرونده را به تجدیدنظر ارسال می‌کند.
لیست شهود را بهتر است همراه دادخواست و دلایل تجدیدنظر ارائه کنید، خصوصا اگر رای اعسار بر شهادت شهود استوار بوده یا به شرایط شهادت آنها ایراد دارید. ماده ۳۴۸ نیز این موضوع را از جهات تجدیدنظر دانسته است.
اگر شهود جدید مدنظر دارید، مشخصات کامل و دلیل استناد به شهادت آنها را در لایحه تجدیدنظر ذکر کنید

فرشته نوری ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۳۱ مشاوره موفق

با سلام،از طریق دفتر خدمات قضایی در مهلت مقرر در دادنامه برای تجدیدنظرخواهی اقدام کنید.مستندات در مرجله بدوی قاعدتا ارائه گردیده. باید دید علت رد دعوا چه بوده. حسب مورد اگر به ادله ابرازی شما توجه نشده و یا رای خلاف قانون صادر شده و...اعتراض را در قالب ورد برای شماره ای واتس اپ یا بله که دفتر خدمات اعلام می کند به صورت الکترونیک ارسال می کنید.

حسن اکبرتبار کامی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۵۰ مشاوره موفق

دادخواست تجدیدنظرخواهی را باید شخصا از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید و دادگاه بدوی آن را به‌جای شما تنظیم یا ارسال نمی‌کند. در مورد شهود نیز اگر شهادت آنان برای اثبات اعسار مورد استناد است، مشخصات شهود و عنداللزوم شهادت‌نامه آنان را به همراه صورت اموال ضمیمه و در دادخواست، تقاضای استماع شهادت شهود در مرحله تجدیدنظر را نیز مطرح کنید. بهتر است متن تجدیدنظرخواهی و مستندات آن با توجه به پرونده، توسط وکیل تنظیم گردد ....

نفیسه اصولی صفار ۴ هفته پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۱۱ مشاوره موفق

سلام دادخواست تجدیدنظر را باید خودتان از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید و دفتر دادگاه به جای شما دادخواست تنظیم و ارسال نمی‌کند
اگر منظورتان اعسار از پرداخت هزینه دادرسی است شهادتنامه و مشخصات شهود را هم باید همراه دادخواست و مدارک تجدیدنظر ارائه کنید و در صورت نیاز دادگاه تجدیدنظر میتواند شهود را برای ادای توضیح احضار کند

زهرا بانی رشید ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱۱ مشاوره موفق

بااحترام خیر دفتر دادگاه خودش دادخواست تجدیدنظر را برای شما ارسال نمی‌کند و باید دادخواست تجدیدنظرخواهی را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید اگر اعتراض شما به رای اعسار مربوط به شهادت شهود است بهتر است مشخصات و دلایل مربوط به شهود را نیز در دادخواست یا لایحه تجدیدنظر ذکر و در صورت نیاز مجددا معرفی کنید مهلت تجدیدنظرخواهی معمولا ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ رای برای اشخاص مقیم ایران است

علی فتحی ۱ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۵ · ۱۰ مشاوره موفق

سلام کاربر گرامی خیر، دفتر دادگاه خودش دادخواست تجدیدنظر را تنظیم نمی‌کند؛ باید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تجدیدنظر ثبت کنید. طبق ماده ۳۳۹ قانون آیین دادرسی مدنی، دادخواست تجدیدنظر باید در مهلت قانونی تقدیم شود.

در مورد شهود اعسار، بهتر است مشخصات و شهادت‌نامه آنان را نیز همراه دادخواست یا لایحه تجدیدنظر ارائه کنید؛ مخصوصا اگر اعتراض شما به وضعیت مالی و شهادت شهود پرونده است. ماده ۵۰۶ درباره شهادت در دعوای اعسار شرایط مشخصی مقرر کرده است.

میثم امیرزاده ۴ هفته پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۶ مشاوره موفق

سلام دادخواست تجدید نظر از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال می شود و نیازی به تهیه فرم نیست همچنین هر مدرکی که لازم است میتوانید ضمیمه نمایید اگر شهودی معرفی شده و توجه نشد هخر لازم نیز لیست شهود اعلام شود ولی اگر شهود را جدیدا میخواهید معرفی کنید یعنی در دادرسی بدوی شهود مورد استناد نبوده است بله باید استشهادیه تنظیم و ضمیمه شود

الیکا فخرایی لطف آبادی ۱ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۸ مشاوره موفق

سلام، دادخواست تجدیدنظر را باید خودتان یا وکیل از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید؛ دفتر دادگاه راسا فرم آن را ارسال نمی‌کند.
اگر رای اعسار بر شهادت شهود مبتنی است یا به شهادت آنان استناد می‌کنید، مشخصات و نشانی شهود و جهات اعتراض را در دادخواست یا لایحه تجدیدنظر درج و عنداللزوم گواهی کتبی آنان را پیوست کنید.

جاوید محمدی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۷۱ مشاوره موفق

با سلام کاربر گرامی
برای تجدید نظرخواهی از دو راه امکان تجدید نظر وجود دارد یک از طریق دفاتر الکترونیکی خدمات قضایی و دومی از طریق دفتر شعبه اول دادگاه تجدید نظر در هر صورت فرم‌های مخصوصی در آنجا وجود دارد و شما می‌توانید آن را پر کرده و بعد از تکمیل تجدید نظرخواهی خود را اعلام نمایید

مصطفی فودازی ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۱۴ مشاوره موفق

با سلام
خیر. دادخواست تجدیدنظر را خودتان باید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید؛ دفتر دادگاه به‌صورت خودکار آن را ارسال نمی‌کند.
اگر اعتراض شما به شهادت یا وضعیت شهود اعسار مربوط است، مشخصات و دلایل مربوط به شهود را نیز در دادخواست یا لایحه تجدیدنظر ذکر و عنداللزوم درخواست احضار و استماع شهادت آنان را مطرح کنید

علی قاسمی ۱ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰

خیر فرم را باید خودتان تهیه کنید و ارسال کنید.
دادگاه تجدید نظر رسیدگی را طبق مستندات موجود در پرونده که در دادکاه بدوی ارائه شده انحام میدهد اما چنانچه میخواهید در مرحله تجدیدنظر شهود معرفی کنید و در مرحله بدوی انها را معرفی نکرده اید باید در متن دادخواست تجدید نظر درخواست کنید که شهادت شهود نیز استماع شود.

مهرداد رحیمی ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۷۷ مشاوره موفق

دادخواست تجدیدنظر را خودتان باید از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید؛ دادگاه آن را برایتان ارسال نمی‌کند. لیست شهود اگر برای اثبات ادعای شما لازم است، بهتر است همراه دادخواست/لایحه معرفی شود؛ به‌خصوص اگر به شهادت شهود مرحله بدوی ایراد دارید.

سارا زینل زاده ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۰ مشاوره موفق

سلام و احترام
باید متن دادخواست را تنظیم و برای کاربر فوروارد کنید ( میتوانید از طریق مشاوره برای تنظیم دادخواست تجدیدنظر خواهی دقیق و حرفه ای اقدام کنید ) ارسال مجدد لیست شهود نیاز نیست ولی باید در دادخواست تجدیدنظر خواهی به آن استناد و اشاره کنید-

سمانه پیرانی ۶ روز پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۴ مشاوره موفق

دادگاه فرمی ارسال نمی کند و شما باید خودتان دادخواست تجدیدنظر را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید لیست شهود را نیز باید در متن دادخواست تجدیدنظر یا پیوست آن قرار دهید تا دادگاه در مرحله رسیدگی بتواند به آن ها استناد کند

محمدباقر سلیمانگلی ۱ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۸۵ مشاوره موفق

با سلام شما میتوانی رای دادگاه بدوی را به دفاتر خدمات قضایی برده و اعتراض خود را نسبت به رای صادره به شعبه بدوی ارسال نمایید و شهود خود را درصورتی که در پرونده بدوی اعلام نکردید اعلام نمایید

نسیم روشنفکر ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۱ مشاوره موفق

چنانچه در جلسه بدوی شهود ارائه نکرده اید یا کلا در جلسه رسیدگی شرکت نکرده‌آید در مرحله تجدیدنظر آماده باشید تا در صورت تشکیل جلسه‌ شهود را ارائه دهید وگرنه با ارسال لایحه دفاعیه تجدیدنظر خواهی انحام دهید

سجاد ابراهیمی ۱ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

خیر؛ دفتر دادگاه خودش دادخواست تجدیدنظر را برای شما تهیه یا ارسال نمی‌کند. شما باید در مهلت قانونی، از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی، دادخواست تجدیدنظرخواهی را ثبت کنید؛ ماده ۳۳۹ این تکلیف را بر عهده تجدیدنظرخواه گذاشته است. 
اگر موضوع تجدیدنظر، اعسار از هزینه دادرسی است، بهتر است در همان دادخواست تجدیدنظر، جهات اعتراض و وضعیت مالی خود را دقیق بیان کنید.
بله، اگر به شهادت شهود استناد می‌کنید، شهادت‌نامه کتبی حداقل دو شاهد باید ضمیمه شود و مشخصات و منشا اطلاع آنان نیز ذکر گردد (ماده ۵۰۶). 
همچنین اگر دادگاه تجدیدنظر حضور شهود را لازم بداند، باید برای حضور آنان اقدام کنید؛ بنابراین اسامی و مشخصات کامل شهود را نیز در دادخواست/لایحه درج کنید. 

غلامرضا صارمی ۱ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۵۹ مشاوره موفق

سلام
فرم لیست اموال و استشهادیه شهود رو از اینترنت بگیرد و پس از تکمیل از طریق دفترخدمات قضایی ارسال کنید گرچه بهتر است با یکی از همکاران در سایت بنیاد وکلا مشاوره قبل از ارسال داشته باشید

سارا جوربنیان ۴ هفته پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۶ مشاوره موفق

با سلام
فرم استشهادیه از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قابل تهیه است. آن را پر نمایید. مشخصات دو نفر شاهد نیز در ستون شهود تجدیدنظرخواهی درج شود. تمام این موارد به صورت غیرحضوری و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک به مرجع قضایی ارسال میشود.

طیبه اصغری ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۴۸ مشاوره موفق

درود.
خودتون از دفتر خدمات قضایی باید اقدام به تجدید نظرخواهی کنید و لیست شهود رو با مشخصات شاهد ها هم باید ضمیمه کنید.در مهلت قانونی اقدام به این امر کنید.

تهمینه جعفری زرمهری ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۸ مشاوره موفق

خودتان باید از دفتر دادگاه یا کانون وکلاء فرم رسمی دادخواست تجدیدنظر را تهیه کنید و لیست شهود را هم همراه دادخواست به دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید.

حدیث محمودی ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۳۵ مشاوره موفق

سلام برای احتیاط دوباره لیست اموال را همراه با لایحه تقدیم دادگاه نمایید ببنید علت رد اعسار شما چ بوده درست معرفی نکردن اموال یا شماره حساب

زهرا رفیعی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۵۱ مشاوره موفق

شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تجدیدنظر خودرا ثبت نمایید و مدارک خود را شامل شاهد و... پیوست نمایید

حمیدرضا مجتهدی فر ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۲ مشاوره موفق

سلام، با توجه به مطالب ارائه شده توسط شما : ۱-دادخواست تجدیدنظر را خودتان تهیه می‌کنید؛ دفتر دادگاه فرمی برای این کار ارسال نمی‌کند و باید ظرف مهلت مقرر، دادخواست را به دفتر دادگاه صادرکننده رای یا شعبه اول دادگاه تجدیدنظر تسلیم کنید.
۲. لیست شهود باید همراه دادخواست یا حداکثر تا جلسه اول دادرسی تقدیم شود؛ در غیر این صورت، دادگاه تجدیدنظر به دلایل جدید از جمله شهادت شهود ترتیب اثر نخواهد داد. موفق باشید

الهه طالبی ۱ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۰۲۳ مشاوره موفق

سلام، وقت بخیر
باید از طریق،دفتر خدمات قضایی نسبت به ثبت دادخواست تجدیدنظرخواهی از اعسار اقدام کنید

معصومه حیدری ۴ هفته پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۲ مشاوره موفق

درود
خودتان باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست اعسار رو ثبت کنید و موارد لزوم رو نیز ضمیمه کنید

علیرضا زرینه پور ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳۲ مشاوره موفق

بادرود
خیر صرفا برگ دادخواست تجدیدنطر را تهیه ومطالب خودرا بیان نموده ودر قسمت دلایل قید کنید محتویات پرونده

مائده شهروی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۱ مشاوره موفق

تجدیدنظر خواهی صرفا از طریق دفاتر خدمات قضایی و یا وکیل شما امکان پذیر است و دفتر شعبه هیچ تکلیفی در این خصوص ندارد. دادگاه تجدیدنظر نیز دلیل جدید نمیپذیرد. صرفا اگر دادگاه بدوی به ادله دعوا توجه ننموده است میتوان مجدد به آن اشاره و بسط داد.

اکبر صادقی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۸ مشاوره موفق

با سلام
فرم خاصی ندارد به دفتر خدمات قضائی مراجعه کرده و مستندات را ارسال کنید.

معصومه کوسواری ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام دادخواست تجدیدنظر را خودتان باید از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.
مشخصات و جهات استناد به شهود را در تجدیدنظر ذکر و در صورت لزوم شهادت‌نامه و مدارک مربوط را ضمیمه کنید.

ابراهیم باقریان خوزانی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۵۴ مشاوره موفق

باید راسا نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام نمایید

سید ابراهیم یوسفی ۱ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

با سلام اگر مدرک ودلایل از جمله شهود و مواردی ک اعسار بتوانید اثبات کنید به دفتر خدمات قضایی در ظرف بیست روز مراجعه کنید و اعتراض ثبت کنید

۱۷۸ وکیل متخصص اعسار از پرداخت مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال