شکایت بابت رد شدن بی‌دلیل پرونده در بنیاد مسکن

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹ #15679960

سلام، بنده پرونده‌ای دارم در بنیاد مسکن که بدون گفتن دلیل در کمیسیون رد میشه، حدس میزنم که مسئولی با گرفتن رشوه از یکی از هم روستایی‌های من باعث این اتفاق میشه. به نظر شما اگر شکایت کنم می‌تونم حقم رو بگیرم یا نه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله نسبت به این موضوع از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض نمایید.

با سلام ، پس از ابلاغ رای کمیسیون نسبت بدان در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید .

سلام در مهلت مقرر قانونی از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

سلام
بدون حاشیه رفتن پس از ابلاغ نظر کمیسون می توانید ظرف مدت مقرر در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

با سلام
بله می توانید نسبت به تصمیم اتخاذ شده در دیوان عدالت اداری شکایت مطرح کنید.

سلام ابتدا از طریق بالاتر مقام دستگاه اجرایی مربوطه سپس از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است