دادخواست ملکی با تامین دلیل، شهادت شهود، اعضای شورا و سبق تصرف

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۵ #81435829

با سلام، بنده دادخواست تامین دلیل دادم و دو کارشناس هم پولشون رو دادم. الان کارشناسان نظرشون رو دادن و تصرف بنده رو قبل‌تر از خوانده تایید و عکس ماهوره‌ای هم این رو تایید می‌کنه، حتی شاهد و اعضای شورای هم تصرف بنده رو تایید می‌کنند. لطفا با توجه به مستنداتی که دارم بفرمایید چه دادخواستی بدم؟ ممنون میشم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، شما می بایست ابتدا مشکل خود را بیان نموده و سپس درخواست مشاوره را داشته باشید.

سلام

توضیحات داده شده کافی نمی باشد
جهت اخذ مشاوره بهتر است رزرو خدمت کنید

سلام برای راهنمایی دقیق از مشاوره تلفنی و یا آنلاین استفاده نمایید

سلام
شما توضیحی در مورد مشکل پیش امده ندادید یا موضوع را توضیح دهید یا از همکاران وکیل مشاوره بگیرید

باسلام شما خواسته خود را مطرح ننموده و صرفا به مستندات اشاره نموده اید بهرحال چنانچه متصرفی غیر قانونی ملک تحت تصرف شما را خارج کرده و خود متصرف شده می توانید رفع تصرف وی را تقاضا کنید.

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید در صورت تصرف عدوانی ملک شما توسط دیگری دادخواستی دایر بر رفع تصرف عدوانی علیه ایشان مطرح نمایید ضمنا می توانید به استناد مدارکی که اشاره کردید شکایت کیفری تصرف عدوانی نیز علیه آن فرد مطرح نمایید

سلام و عرض ادب
بستگی دارد که خواسته شما چیست و به چه علت تقاضای تامین دلیل پیرامون تصرفات خود داده اید؟ اگر شخصی به زمین شما تعدی نموده و بیجهت در آن تصرف غیرمجاز نموده است، به استناد تامین دلیل انجام شده میتوانید دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید ولی صرف سبق تصرف شما در ملک که به تایید کارشناسان و اعضا و حتی قاضی شورا و شهود رسیده باشد، دلیلی بر مالکیت شما بر عین و منافع ملک مزبور نخواهد بود بلکه فقط حق تصرف را از متصرف لاحق بعدی که عدوانا در اینخصوص اقدام نموده باشد، سلب میکند لکن اگر ایشان ادعای مالکیت داشته باشد و بتواند ادعای خود را اثبات کند؛ اگرچه در پرونده رفع تصرف عدوانی، بازنده شود اما میتواند به استناد مالکیت اثبات شده خود، تقاضای خلع ید شما از ملک را نموده و ملک را به حکم دادگاه به تصرف خود درآورده و از شما پس بگیرد.