بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

جهت تنفیذ وصیت نامه در دادگاه با شهادت شهود قابل دفاع است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

وصیت نامه ای که عادی به خط غیر از متوفی نوشته شده و نویسنده وصیت فوت شده اند ولی دو شاهد وصیت نامه را امضا و اثر انگشت زده اندو در قید حیات هستند جهت تنفیذ وصیت نامه در دادگاه با شهادت شهود قابل دفاع است؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

درباره امکان تنفیذ وصیت‌نامه‌ای که به خط متوفی نیست اختلاف‌نظر وجود دارد؛ یک نظر بر این است که وصیت خودنوشت حتماً باید به خط خود موصی باشد، اما نظر دیگر اثبات ادعا با شهادت شهود را متصور می‌داند.

این دیدگاه‌های کلی مطرح است، اما پذیرش وصیت‌نامه در دادگاه به شرایط خاص تنظیم سند و سواد متوفی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اعتبار وصیت‌نامه به خط غیر و با شهادت شهود

میان کارشناسان درباره تنفیذ چنین وصیتی اختلاف‌نظر هست. یک دیدگاه تأکید دارد وصیت‌نامه خودنوشت حتماً باید به خط خود شخص باشد و افراد بی‌سواد باید وصیت رسمی تنظیم کنند. در مقابل، این نظر هم وجود دارد که با تکیه بر سندیت نوشته، امکان اثبات ادعا از طریق شهادت شهود متصور است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

امید شکرائی فرد ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

با توجه به سندیت نوشته با شهادت شهود امکان اثبات ادعی متصور است.

کاربر بنیاد وکلا
۷ سال پیش

با سلام طبق قانون وصیت خود نوشت حتما باید به خط موصی باشد افراد بی سواد لزوما باید وصیت نامه رسمی تنظیم نمایند.

۱۸۹ وکیل متخصص انحصار وراثت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید