بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

برای استشهادیه انحصار وراثت چند نفر کفایت میکند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام
آیا برای پر کردن استشهادیه انحصار وراثت گواه ها باید ۲ مرد یک زن باشد یا ۳ مرد ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

تعداد شهود برای استشهادیه انحصار وراثت معمولاً ۲ یا ۳ نفر از افراد آشنا با متوفی است، و درباره ضرورتِ مرد بودن شهود نیز میان وکلا تفاوت نظر وجود دارد.

این شرایط به رویه دفترخانه و مراجع مربوطه بستگی دارد و ممکن است در مورد پرونده شما تعداد یا جنسیت خاصی مدنظر باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

تعداد و جنسیت شهود در استشهادیه انحصار وراثت

برای تکمیل استشهادیه انحصار وراثت، شهود باید از افرادی باشند که متوفی و وراث را بشناسند. در خصوص تعداد، پاسخ‌ها بین ۲ یا ۳ نفر متغیر است و امضای آن‌ها باید در دفتر اسناد رسمی گواهی شود. همچنین در مورد جنسیت، برخی وکلا امضای ۳ مرد را لازم دانسته و برخی دیگر معتقدند اشاره‌ای به مرد یا زن بودن در قانون نشده و شناخت متوفی کفایت می‌کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
یلدا بزرگمهر
یلدا بزرگمهر تأیید‌شده

همیار وکیل

۴٫۷ · ۲٬۱۴۱ مشاوره موفق

با سلام ووقت بخیر
برای استشهادیه انحصاروراثت امضای ۳شاهد کافی می باشد درقانون اشاره ای به مرد یا زن بودن نشده است فقط بیان کرده افرادی که متوفی را می شناسند و با او آشنا بوده اند .

سارا علیپور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۶۶۱ مشاوره موفق

سلام
گواهی باید توسط ۲نفر از اشخاصی که وراث و متوفی را می شناسند در یکی از دفاتر اسناد رسمی امضاء شده و امضاء ایشان نیز توسط دفاتر اسناد رسمی گواهی شود.

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۵۲۰ مشاوره موفق

سلام
امضا سه شاهد مرد کافی است

۱۸۶ وکیل متخصص انحصار وراثت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید