امکان احداث گلخانه در زمین بدون آب با نصب تانکر آب

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲ #57231009

با سلام، من یک زمین ۱۰۰۰ متری دارم که فاقد آب هست و می‌خوام این زمین رو گلخانه کنم. می‌خواستم ببینم می‌تونم با استفاده از تانکر آب مسئله‌ای که مربوط به آب میشه در گرفتن مجوز رو حل کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .معمولا احداث گلخانه نیاز به تقدیم طرح به جهاد کشاورزی وموافقت این نهاد دارد که یکی از مهمتریم مولفه های ان تامین آب است .باید برای کسب اطلاعات بیشتر به جهاد کشاورزی مراجعه نمائید.

باسلام موضوع تخصصی می باشد و باید با مراجعه به ارگان مربوطه جویا شوید

سلام اگر مرجع صدور مجوز بپذیرد موردی ندارد برای اطمینان بیشتر از این موضوع به نهاد مربوطه مراجعه کنید.

با سلام در خصوص شرایط مجوز گلخانه از نهادهای مربوط پیگیری کنید.

با سلام
اگر مرجع صدور مجوز چنین اقدامی را بپذیرد مانعی ندارد.

سلام
نوع کاربری زمین و سایر شرایط نیاز به بررسی دارد به طور کلی نصب تانکر منع قانونی ندارد.

سلام نصب تانکر منعی ندارد