بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

املاک مشاعی موروثی چگونه قابل شکایت کیفری است؟

پرسیده شده ۸ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

ملکی به مساحت 53 جریب ، موثر از فوت به شش پسر و سه دختر به ارث رسیده است . و بعد با فوت پسر ، نوه 35 جریب آنرادر بنگاه املاک به ثالث اجاره داده و مابقی را به باغ شخصی تبدیل و با تعویض قفل و دیگر ، از ورود سایر ورثه ممانعت مینماید .
آیا میتوان از شکوایه ممانعت از حق ، کیفری ، برای وی استفاده نمود .
و درب کل ملک را پلمب نمود .
با تشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای برخورد با تصرفات شریک در ملک مشاع، می‌توانید دادخواست حقوقی خلع ید مشاعی و مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف ثبت کنید و در نهایت برای مزایده و فروش ملک اقدام نمایید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

خلع ید و مطالبه اجرت‌المثل در ملک مشاعی

در صورتی که یکی از ورثه بدون رضایت سایرین ملک مشاع را تصرف کرده یا به دیگری اجاره دهد، می‌توانید دادخواست خلع ید از ملک مشاع مطرح کنید. همچنین امکان مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف از شخص متصرف برای سهم سایر ورثه وجود دارد. پس از صدور و اجرای حکم خلع ید، تا زمان تعیین تکلیف نهایی، دیگر کسی حق ورود نخواهد داشت و ورثه می‌توانند برای فروش و مزایده ملک مشاع اقدام نمایند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۸ سال پیش
سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۲۶۳ مشاوره موفق

میتوانید دادخواست خلع ید از ملک مشاع بدهید و سپس برای مزایده ملک اقدام کنید و تا زمان مشخص شدن دیگر کسی حق ورود نخواهد داشت و اجرت المثل ایام تصرف را نیز میتوانید از نوه بگیرید.

۲۳ وکیل متخصص تصرف عدوانی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال