چطوری از بانک شکایت کنم که به پولم برسم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۳ #90490520

از طریق اینترنت بانک .... دو تا از حساب هایم که در بانک ... بوده توسط فردی هک شده و خالی شده است، طبق قانون چون پیامک نیامده و سازو کار بانکی مشکل داشته باید بانک پول من را برگرداند، تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به اینکه به موجب بخشنامه شماره ۹۷/۱۸۶۷۱۷ مورخ ۹۷.۶.۱ و بندهای ۱و ۳ بخشنامه شماره ۹۸/۵۱۶۹۱ مورخ ۲۱/۲/۹۸ و شماره ۹۸/۱۶۳۵۷۵ مورخ ۱۴/۵/۹۸ بانک مرکزی، ارائه خدمات غیر ضروری (نظیر تراکنش های بانک اینترنتی) در بانک ها ضرورتا مستلزم استفاده از رمزهای پویا بوده و از تاریخ ۱/۳/۹۸ هر گونه استفاده از رمزهای دوم ایستا از مصادیق آسیب پذیری امنیتی خدمات بانکی محسوب شده و به عنوان ضمانت اجرا مقرر داشته است که«هر گونه سوءاستفاده از حساب های مشتریان به دلیل آسیب پذیری های امنیتی(ناشی از عدم اجرای الزامات رمزهای پویا) در سرویس های بانکی مستقیما به عهده بانک بوده . در این موارد تایید مرجع قضایی(دادسرا)، برای جبران خسارت مشتریان کفایت می کند.» لذا مقتضی است در پرونده های کلاهبرداری رایانه ای(برداشت غیر مجاز از حساب های بانکی) که پس از الزامی شدن استفاده از رمزهای پویا تشکیل شده است بررسی های لازم انجام شود و در صورت احراز انجام تراکنش مجرمانه با رمز دوم ایستا به لحاظ عدم رعایت بخشنامه بانک مرکزی و عدم رفع آسیب پذیری امنیتی، دستور پرداخت خسارت بزه دیده صادر و از طریق سامانه کاشف به بانک متخلف ابلاغ گردد
لذا با اثبات تقصیر میتونید علیه بانک اقدام به طرح دعوا کنید

هک شدن حساب شما ارتباطی به بانک ندارد مگر اینکه اثبات نمایید بانک در این خصوص قصور داشته است

با سلام
صرفا در صورت اثبات امر بر تقصی و کوتاهی بانک در این مورد میتوانید اقامه دعوی بر مطالبه وجه نمایید

درود
با اثبات تقصیر بانک از باب مسولیت مدنی می توانید علیه بانک طرح دعوی کنید.

سلام دوست عزیز . اگر پیامک بانک شما فعال نشده باشه بانک هیچ مسئولیتی در قبال این مشکل ندارد .

با درود اگر می‌بایست پیامکی، رمز پویا، به شما ارسال شود چنین نشده باشد بانک مسؤل است به لحاظ تخصصی بودن امر مسؤلیت مدنی بانک اگر مبلغ قابل توجهی است وکیل دادگستری اختیار نمایید

بانک نه مباشرونه سبب مقدم دروقوع جرم بوده. احتمال انتساب جرم به بانک بعیداست