تکلیف دیه خراشیدگیها چه میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۸ #80941360

سلام
دو ماه قبل بنده یک تصادف خودرویی داشتم که طی آن ماشینم بشدت آسیب دید و دچار خراشیدگی جزیی دست و پا شدم که آمبولانس خبر نکردم و بیمارستان نرفتم. پلیس در صحنه مرا مقصر خواند و گفت ماشینها بروند تصادف خسارتی است. بنده سپس به دادسرا اعتراض کردم و در نهایت کارشناسی سه نفره خودروی مقابل را مقصر نامید حالا دادیار نامه پزشکی قانونی داده و پس از معاینه پزشک نوشت: محل آسیب قابل مشاهده است ولی به علت تاخیر در مراجعه٬ علت و زمان آسیب قابل تشخیص نیست.
و آیا پرونده به عنوان جرحی ثبت میشود یا نه؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید .

نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض می باشد.

بادرودوسلام به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید.

بااحترام
میتوانید به نظر پزشک قانونی اعتراض نمایید

باسلام دیه توسط دادگاه و با توجه به نظریه پزشکی قانونی قابل تعیین است.

باسلام
میتوانید به نظریه پزشکی اعتراض نمایید. در صورتی که میزان صدمات توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص نباشد دادگاه نمیتواند حکم به پرداخت دیه بدهد

با سلام می‌توان به نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض می باشد.