آیا ایشون با بخشش مهریه میتواند نظر اقای قاضی رو جلب کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۲ #79232719

سلام و عرض احترام خدمت شما بزرگواران که وقت گرانبهاتون رو در اختیار بنده حقیر قرار میدهید .
بنده ۳ ساله عقد کردم و خانم بنده سال دوم عقدمون در دادگاه حق حبس انتخاب کرد در جواب درخواست الزام به تمکین من .
بنده سال اول عقد اقدام به رزرو تالار و آتلیه و آرایشگاه و .... برای عروسی کردم که چند روز مانده به مراسم عروسی بنده رو مجبور به کنسل کردن آنها کرد چون گفتند مراسم نمی آیند و مدارک کنسلی ها موجود است .
الان خانمم درخواست طلاق بابت عسر و حرج بلاتکلیفی طبق بند ۲ و ۸ عقدنامه داده و قراره در جلسه دادگاه بگوید مهریه نمیخواهد تا آقای قاضی رو تحت تاثیر خود قرار دهد
بنده هر ماه مرتبا نفقه واریز میکنم
بعد حق حبس یک بار اظهارنامه شروع زندگی داده ام.
منزل مهیا کرده ام که الان ۲ ساله جهیزیه خانمم داخل آن میباشد .
ناگفته نماند هیچ مدرکی بابت سو رفتار بنده ندارد فقط درخواست بند ۲ عقدنامه رو بیان کرده حالا خدا داند چطور میخواهد بنده رو محکوم کند.
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا برابر قانون بخشش مهریه باعث ایجاد حق طلاق نیست، اما رویه های غیرقانونی در این زمینه نیز وجود دارد.

با سلام و درود . بستگی به نظر قاضی خواهد داشت ولی موارد گفته شده دارای عسر و حرج نمیباشد .

باید عسر و حرج خود را ثابت کند تا بتواند طلاق بگیرد این از موارد عسر و حرج به حساب نمی آید

با احترام زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت نمایید و ادعای کراهت و بخشش مهریه میتواند از موارد عسر و حرج زوجه تلقی گردد.

سلام شامل عسر و حرج نمی باشد

بادرودوسلام بستگی به نظر قاضی دارد.

درود
بله میتواند در اثبات کراهت زوجه تاثیرگذار باشد نتیجه قابل پیش بینی نیست .