آیا این دلیل بر رد شهادت ایشان میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۶۱ #76523809

سلام
یک نفر به درب منزل بنده امده و شیشه های ماشین مرا شکسته
بعد من دو نفر از همسایه ها بردم برای شهادت
ان شخص به دادیار درخواست داده که همراه اول خط تلفن این دو شاهد را پیگیری کند که ایا ان روز در ان نقطه فعال بودند یا خیر
پاسخ همراه اول این بوده که اون روز تلفن همراه دو شاهد در ان روز حادثه و محل حادثه نبوده
در صورتی که شاهد های من بودند ولی تلفن همراهشان نبوده
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دلیل دیگری برای اثبات موضوع وجود نداشته باشد و قاضی شهادت شهود را برای صادر کردن رای کافی بداند با استماع شهادت شهود اقدام به صدور رای می نماید

ستعلام انجام شده به تنهایی برای رد شهادت شهود کفایت نخواهد کرد .

تشخیص صحت اظهارات شهود با قاضی دادگاه است استعلام انجام شده به تنهایی برای رد شهادت شهود کفایت نخواهد کرد .

سلام
در صورتی که ادله دیگری در پرونده موجود نباشد و قاضی شهادت شهود را جهت صدور رای کافی بداند ،تشخیص صحت ادعای شهود بر عهده قاضی خواهد بود و با صلاحدید خود اقدام به صدور رای خواهد کرد.

سلام تشخیص ارزش اعتبار شهادت شهود با قاضی می باشد موارد جرح شهود در قانون تعیین شده است که این موارد نمی باشد اما به هر حال با توجه به اینکه انتن گیری نقطه ای تلفن همراه شهود در زمان و مکان مورد ادعای شما با پاسخ منفی روبرو شده ،می تواند در زهن قاضی تاثیر زیادی داشته باشد..به هر حال قاضی به موضوع رسیدگی می کند و می تواند اظهارات شهود و متهم وشاکی را در کنارهم بررسی کند و با قراین دیگر تصمیم بگیرد