آیا نیاز به شکایت در دیوان عدالت اداری برای در نظر گرفتن حقوق تجمیعی هست یا خیر؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۷ #76284481

سلام
بنده می خواهم از قانون ۲۰ سال خدمت و ۴۲ سال سن خانوم ها برای بازنشستگی استفاده کنم آیا می توانم در یک سال و نیم باقی مانده از خدمتم که بیست سال تمام می شود علاوه بر بیمه ای که در شرکت دولتی رد می شود در شرکت خصوصی بیمه جدا رد کنم تا بتوانم میانگین حقوق بازنشستگی خود را به صورت تجمیعی بالا ببرم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . فقط ثبت نام در یک لیست بیمه امکان پذیر خواهد بود.

سلام می شود یک بیمه رد کرد

باسلام
خیر امکان واریز دو بیمه وجود ندارد مگر درهردو محل بصورت نیمه وقت مشغول به کار باشین تا مجموع ساعات کاری ۷ساعت و۲۰دقیقه باشد

با احترام شما نمیتوانید همزمان دو حق بیمه رد نمایید

سلام
پرداخت بیش از یک بیمه نتیجه ای را که فکر می کنید نخواهد داشت.

امکان اقدام فقط نسبت به یک بیمه وجود دارد.

بادرود تنها نسبت به یک بیمه اقدام میتوان کرد.