چطور میتونم ادعای عسر و حرج کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰ #76155405

سلام ۱۵ سال از ازدواجم گذشته و در این سالها من مداوم مورد ضرب و شتم شدید و فحاشیها و توهین به خود و خانوادم شدم از سمت همسرم و تمام این سالها در خانه پدر شوهرم زندگی کردم در یک اتاق در صورتی که میتوانست خانه مستقل برای من فراهم کند اما بخاطر بی مسولیتی اینکار را نکرد. سوالم اینه که من با وجود کتکهایی که میخوردم و ساهدینم پدرو مادر شوهرم و فرزندم بودن و هیچوقت از روی ترسم به هیچ مقام قضایی شکایت نکردم و پرونده سازی برای همسرم نکردم حالا بدون وجود هیچ پرونده ای چطور میتونم ادعای عسر و حرج کنم و از همسرم طلاق بگیرم من واقعا در این سالها با نشقت و حتی با تنفر از ایشون زندگی کردم تمام خیانتها شو به چشم دیدم و دم نزدم از لحاظ روحی همیشه با استرس و اضطراب زندگی کردم چطو میتونم این گفته هامو و خییلی حرفی دیگه که زندگی مشترک رو برام مشقت بار کرده رو به دادگاه ثابت کنم در حالی که هیچوقت از روی ترسم اقدام به هیچ شکایتی علیه همسرم نکردم تو رو خدا قسم منو راهنمایی کنید بفهمم ایا قاضی با علمی که داره رای به طلاق بنده میده یا نه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید دادخواستی مبنی بر پرداخت نفقه و تهیه منزل مستقل به دادگاه بدهید و با توجه به شهادت شهود عسر و حرج خود را ثابت نمایید

سلام وقت بخیر
ابتدا دادخواست حقوقی نفقه مبنی بر تهیه مسکن مستقل ثبت نمایید ضمن اینکه می توانید با ادله محکمه پسند نسبت به فحاشی و ضرب و شتم طرح شکایت نمایید . پذیرش شهود از اقوام درجه اول باقاضی می باشد.