ایا ایشان بدون رای قاضی میتونه وکالت من باطل کند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۳ #69254244

من دو واحد اپارتمان از فامیلمان خریداری کردم ان هم دو واحد اپارتمان وکالت بلاعظم به من در محضر داده حالا بدون اجازه ما یک واحد را اجاره داده وبرای من اظهار نامه فرستاده که دو واحد اپارتمان خودم میفروشم و وکالت شما از بین رفته است چون فامیل بود ما قولنامه یا دست خط ازش نگرفتهایم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام موکل معتبر و نافذ می باشد.

سلام وقت بخیر
بله منعی در این خصوص وجود ندارد

با درود منعی نیست اعمال موکل نافذ است

با سلام خریدی که انجام دادید را باید اثبات نمایید

سلام
موکل نیز میتواند مورد وکالت را خود انجام دهد . در خصوص سوال ؛ شما باید دادخواست اثبات بیع مطرح کنید .

باسلام
چنانچه برای شما وکالت فروش داده وخود اقدام به فروش کرده بله وکالت شما منفسخ میشود

باسلام خریدی که فرمودید را باید اثبات کنید باید وکالتنامه و دیگر موارد بررسی شود