ایا رای داده شده قابل اعتراض هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۹ #59520330

وقت نظارت به لحاظ طبق دستور قضایی وقت تعیین شده ابطال و وقت دیگری تعیین شده تحدید و برای تاریخ ۱۵٫۰۶٫۱۴۰۱ تعیین شده؟؟ یعنی چی؟؟ من در وقت تعیین شده اولی حاضر شدم طرف مقابلم نیومد.. ایا برای تاریخ دوم حضوری هست؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت برای امور شعبه است یعنی در آن تاریخ پرونده شما بررسی می شود نیازی به حضور شما نبوده است

سلام وقت نظارت مختص به شعبه ست و نیازی ب حضور طرفین نیست در وقت نظارت پرونده جهت ملاحظه به نظر قاضی میرسد تا اتخاذ تصمیم شود

در وقت نظارت پرونده بدون حضور طرفین توسط شعبه بررسی می گردد.

اگر وقت دادرسی به شما ابلاغ شده در ساعت وتاریخ تعین شده باید درجلسه رسیدگی حضور داشته باشید وقت نظارت مربوط به شما نبوده است ..

وقت نظارت جلسه رسیدگی به دعوا نیست که نیاز به حضور داشته باشید بلکه برای بررسی پرونده قاضی جلسه ای تشکیل میدهد و فقط اگر به شما اعلام شده باید حاضر شوید بهتر است در جلسه شرکت کنید.

با سلام
به دلیل عدم حضور طرف مقابل دادگاه جلسه رسیدگی را تجدید کرده و بله ترجیحا تشریف ببرید برای دفاع از خود

با سلام
در وقت نظارت نیازی به حضور طرفین دعوی نمیباشد و این تعیین وقت صرفا مختص خود شعبه میباشد