فروش سند از طرف وکیل با کپی برابر با اصل بودن سند، ممکن است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۶۶۶ #51880130

اگر وکیل بنده که وکالت کاری اینجانب را به عهده دارد با کپی برابر اصل سند میتواند ملک را بفروشد؟
یا اینکه میتواند در غیاب من المثنی بگیرد و ملک را بفروشد یعنی راهکار قانونی دارد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با توجه به اختیارات اعطایی وی میتواند اقدام به فروش نماید

سلام
وکیل شما دارای تمام اختیاراتی ست که شخص شما دارد لذا می تواند ملک را بفروشد یا المثنی سند بگیرد

بسمه تعالی : همانگونه که در سوال فرمودید ( وکالت کاری) لذا با وکالت فروش بسییار متفاوت است لذا پاسخ منفی است
در مورد با کپی برابر اصل اقدانم بفروش نماید مجددا پاسخ منفی است زیرا اصل سند برای معاملات الزامیست . در مورد غیابا سند بگیرد ؟ چنانچه در وکالت نامه تمامی امورات کاری و اداری به ایشان وکالتا تنفیذ شده باشد بطور مطلق ، پاسخ مثبت است و قابل تصور و در نهایت و فرض

چنانچه در متن وکالتنامه حق فروش ملک نیز برای وکیل شما در نظر گرفته شده باشد می تواند به وکالت از شما ملک را بفروشد در خصوص اخذ سند المثنی نیز وکیل باید چنین اختیاری را در وکالتنامه داشته باشد در اینصورت نیز بعد از فروش ملک باید وجه حاصل از فروش (ثمن معامله) به شما پرداخت شود

وکیل شما که وکالت کاری دارد با کپی برابر اصل سند میتواند ملک را بفروشد.
ومیتواند در غیاب شما المثنی بگیرد و ملک را بفروشد

چنانچه در متن وکالتنامه حق فروش ملک نیز برای وکیل شما در نظر گرفته شده باشد می تواند به وکالت از شما ملک را بفروشد در خصوص اخذ سند المثنی نیز وکیل باید چنین اختیاری را در وکالتنامه داشته باشد در اینصورت نیز بعد از فروش ملک باید وجه حاصل از فروش (ثمن معامله) به شما پرداخت شود.