لطفا با توجه به رای دادگاه میزان دیه را مشخص فرمایید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۸ #49343903

با سلام
۱-یک و نیم درصد دیه کامل بابت سه فقره حارصه در ساق و زانوی چپ و راست
۲-یک و نیم هزارم کبودی زانوی چپ
۳-نیم درصد ارش تورم زانوی راست
۴-نیم درصد ارش نقص زیبایی جرح ساق چپ
۵-نیم درصد حارصه بازوی چپ
۶-یک نیم هزارم کبودی آرنج چپ
۷-یک درصد دامیه خلف ساعد چپ
۸-یک نیم هزارم کبودی ران چپ و نیم درصد ارش تورم آن
۹-یک و نیم هزارم کبودی قدام ران راست
۱۰-نیم درصد حارصه ساق چپ
۱۱-نیم درصد حارصه کف دست راست
۱۲-شش درصد ارش شکستگی قاعده استخوان کف پایی چهارم و سوم و دوم پای چپ

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جراحات و آسیبهایی که ذکر کرده اید در مجموع۱۱٫۰۰۶ درصد دیه کامل می باشد.

سوال ایشون در خصوص تعیین میزان دیه جهت تهیه نمودن آن قبل از اجراییه و یا جلب میباشد که سوال شون را پرسیدن تا مبلغ را بدانند و تصمیم بگیرند آیا میتوانند بطور یکجا تهیه کنند یا دادخواست اعسار از پرداخت یکجای محکوم به بدهند پس جواب بنده اشتباه نبوده دوستان و همکاران بنیاد و الا بنده میدونم که میزان دیه را دفتر اجرای احکام کیفری و یا اجرای احکام حقوقی تعیین میکنه نه خود دادگاه

سلام
میزان دیه محاسبه می شود توسط اجرای احکام

سلام.دیه شما در حدود۶۰۰۰۰۰۰۰تومان می باشد .

سلام کاربر محترم مبلغ دیه شما ۵۹۵۰۰۰۰۰تومان می باشد